Woodley z filmu Na vine sú hviezdy sa smeje: Zasnúbená so športovcom, ale na štadióne ešte nebola

O novom páriku v americkom šoubiznise vedel málokto. 29-ročná herečka Shailene Woodley a 37-ročný hráč NFL, Aaron Rodgers, nielenže svojím vzťahom prekvapili, ale dokonca už stihli aj zásnuby.

23.02.2021 13:30
People Woodley Rodgers Foto: ,
Herečka Shailene Woodley na zábere z roku 2019.
debata

Tie síce pred pár dňami na sociálnej sieti potvrdil sám Rodgers, ale nič bližšie o vzťahu s herečkou neprezradil. Dokonca ani to, kedy ju o ruku požiadal.

Woodley, hviezda filmov ako Na vine sú hviezdy či Divergencia, bola v pondelok hosťom v šou Jimmyho Fallona a na rozdiel od snúbenca bola na túto tému o čosi zhovorčivejšia. „Áno, sme zasnúbení,“ povedala slávna hviezda smerom k 46-ročnému moderátorovi. „Ale pre nás to nie sú až také nové správy, takže tento záujem je pre nás trochu smiešny. Všetci sú teraz z toho mimo a my im odpovedáme: ‚Áno, zasnúbení sme už istý čas‘.“

Woodley tiež so smiechom priznala, že svojho snúbenca doposiaľ hrať na štadióne nevidela. „Nikdy som nebola na jeho zápase, pretože sme sa stretli v týchto dosť bláznivých časoch a všetky štadióny, na ktorých hral, ​​boli zatvorené,“ uviedla. Herečka a športovec tvoria pár od roku 2020, ale svoju lásku držali mimo médií.

Herečka Olivia Munn v kreácii od Stelly... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Olivia Munn v kreácii od Stelly McCartneyovej a jej priateľ Aaron Rodgers. Herečka Olivia Munn v kreácii od Stelly McCartneyovej a jej priateľ Aaron Rodgers - archívna snímka.

Ako ešte prezradila, šport bol akosi mimo jej záujmu, ani s ním nevyrastala. „Na šport som nemala radar. Keď sme sa stretli, vedela som o ňom, že je nejaký futbalista, ale netušila som, o aký typ futbalu ide. Stále sa to iba učím,“ opísala sympatická herečka, rodáčka z Kalifornie.

Pritom Shailene Woodley už jeden vzťah so športovcom prežila, po jej boku bol dva roky hráč ragby Ben Volavola. Po boku Rodgersa sa v minulosti objavovala herečka Olivia Munn či pretekárka Danica Patrick.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shailene Woodley #Aaron Rodgers

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...