Krásavec Patrick Dempsey si zapózoval s dcérou! 19-ročná blondínka je kočka po mame

Patrick Dempsey (55) sa preslávil ako chirurg Derek Shepherd v populárnom seriáli Klinika Grace.

24.02.2021 00:00
patrick dempsey, Foto: ,
Herec Patrick Dempsey.
debata

Slávny seriálový herec má však svoj život aj mimo kamier – a ten si v posledných rokoch naozaj vychutnáva. Dempsey má tri deti – dvojičky, chlapcov Sullivana a Darbyho (14) a staršiu dcéru Tallulu. Práve pekná blondínka oslávila 20. februára sladkých 19-násť. Pri príležitosti dcériných narodenín herec každý rok uverejňuje dve fotografie – jednu spomienkovú, ktorá zobrazuje Tallulu ako malé dievčatko a potom záber zo súčasnosti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Patrick Dempsey (@patrickdempsey)

Ako vidieť na zábere, hercova dcéra priam „vypadla“ z oka jeho manželke, vizážistke Jillian Finkovej (54). K fotografii napísal aj stručné želanie. Aj ona je peknou a vysokou blondínkou.

Ale slávny seriálový chirurg nezabudol pred časom ani na svoju manželku, ktorá takisto oslavovala narodeniny – aj pri tejto príležitosti herec zverejnil spoločný záber spred rokov, na ktorom sa obaja usmievajú do objektívu na čierno-bielej fotografii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Patrick Dempsey (@patrickdempsey)

Manželia si prešli pred pár rokmi náročným obdobím, kedy Jillian podala žiadosť o rozvod. Po šestnástich rokoch manželstva sa tak udialo v roku 2015. Niekoľko mesiacov navštevovali intenzívne manželskú poradňu, aby vzťah zachránili. A to sa im napokon podarilo, párik prežíva opäť šťastné rodinné obdobie.

Patrick Dempsey na premiére filmu 'The Art... Foto: Profimedia
Patrick Dempsey Patrick Dempsey na premiére filmu 'The Art Of Racing In The Rain' spolu s manželkou Jillian Fink (vpravo) a ich troma deťmi v roku 2019.

Okrem slávneho seriálu sa Dempsey objavil aj pred filmovými kamerami. V roku 2016 si zahral v komédii Dieťa Bridget Jonesovej po boku Renée Zellwegerovej a Colina Firtha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Patrick Dempsey

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...