Ďalšia slávna hviezda, ktorej sa podarilo utajiť tehotenstvo! Mamičkou sa už čochvíľa stane...

Anglická speváčka je už v ôsmom mesiaci tehotenstva.

24.02.2021 10:00
Ellie Goulding Foto: ,
Speváčka Ellie Goulding ako nevesta.
debata

Speváčka Ellie Goulding sa postarala o veľké prekvapenie! Tridsaťštyriročná britská hviezda a jej manžel Casper čakajú prvé dieťa. Ellie novinku prezradila magazínu Vogue. Speváčke sa tehoetnstvo darilo pred médiami utajiť osem mesiacov. Známy magazín na svojej stránke zverejnil prvú fotografiu Ellie vo vysokom štádiu tehotenstva. Speváčka si v dlhých bielych s láskou drží bruško a v jej tvári sa dá čítať dokonalé šťastie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Ako prezradila pre Vogue, dlho tejto správe nevedeli s manželom uveriť. „Bolo to šialené, pretože išlo o naše prvé výročie svadby. Vlastne toto nebolo vôbec naplánované. Myšlienka, že otehotniem, sa mi nezdala byť reálna. Tehotenstvo vo mne umocňuje pocit, že som človekom. Mám krivky, ktoré som nikdy predtým nemala. Užívam si to. Môj manžel si to užíva.“

Speváčka Ellie Goulding. Foto: SITA/AP
Ellie Goulding Speváčka Ellie Goulding.

Anglická speváčka Ellie Goulding sa v septembri 2019 vydala za obchodníka s umením Caspara Joplinga. Svadba sa konala v Katedrále a metropolitnom kostole Svätého Petra v Yorku. Na sobáši sa zúčastnilo viacero známych hostí vrátane britských princezien Beatrice a Eugenie a ich matky Sarah, vojvodkyne z Yorku. Manžel princeznej Eugenie, Jack Brooksbank, bol jedným z družbov ženícha. Ďalšími hosťami boli napríklad Katy Perry a Orlando Bloom, James Blunt, Sienna Miller, Jo Wicks či Jimmy Carr.

Elena Jane Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou BRIT Awards v kategóriách Critics' Choice a Britská interpretka. V roku 2010 vydala prvý album Lights a začiatkom októbra 2012 uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellie Goulding

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....