Slávna seriálová hviezda je už mamou! Dieťatko bolo presné, dodržalo termín pôrodu

Hviezda seriálu This Is Us, herečka Mandy Moore, sa ako 36-ročná stala mamou.

24.02.2021 14:00
Herečka a speváčka Mandy Moore v kreácii Elie... Foto: ,
Herečka a speváčka Mandy Moore v kreácii Elie Saab.
debata

O šťastnú novinu sa podelila so svojimi fanúšikmi na Instagarme, ktorých má takmer 5 miliónov. Chlapček dostal meno August Harrison Goldsmith a ako herečka napísala k fotografii, narodil sa presne v deň, ktorý jej lekári vypočítali ako termín pôrodu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mandy Moore (@mandymooremm)

S manželom, Taylorom Goldsmithom, sa Moore postavila pred oltár v roku 2018, správu o tehotenstve zverejnila v septembri s tým, že dieťatko by malo prísť na svet začiatkom roka 2021. Seriálová hviezda sa s členom kapely Dawes, Taylorom Goldsmithom, zoznámila v roku 2015. Predtým bola v rokoch 2009 až 2016 manželkou muzikanta Ryana Adama.

Herečka Mandy Moore sa v roku 2016 stala súčasťou úspešnej série This is As, kde stvárňuje jednu z hlavných rolí – Rebeccu Pearsovú. Oceňovaný seriál zobrazuje emocionálne vyhrotené vzťahy rodiny Pearsovcov v dvoch časových rovinách, tvorcovia poukazujú najmä sa to, ako vzťahy a udalosti minulosti ovplyvňujú hrdinov v prítomnosti. Seriál jej vyniesol nomináciu na Zlatý glóbus aj cenu Emmy.

Pred kamerami však stála už ako tínedžerka, zahrala si vo filmoch ako Dr. Dolittle 2 (2001), Denník princeznej (2001) či Sladkých 17 (2002).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mandy Moore

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....