Po Miss Universe zbalil hviezdu z Instagramu! Táto sexy dáma prekvapí talentom...

Už bezmála rok tvorí americký športovec Danny Amendola s príťažlivou Jean Watts. Influencerka, ktorú v USA poznajú najmä fanúšikovia líčenia, vystriedala po jeho boku slávnu Oliviu Culpo.

25.02.2021 10:07
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Danny Amendola (@dannyamendola)

Amendola, hráč amerického futbalu, sa do pozornosti médií a sveta šoubiznisu dostal najmä vzťahom s bývalou Miss Universe. Dvojica, ktorá tvorila pár niečo viac ako rok, sa rozišla a 28-ročný športovec sa dokonca verejne posťažoval na svoju bývalú, že absolútne všetko chcela zdieľať a nedokázal si s ňou vychutnať klasický pocit súkromia.

V duchu týchto slov možno prekvapí, že sa len nedávno fešný športovec pochválil na vlastnej sociálnej sieti záberom s pôvabnou Jean. Na jeho obranu však možno svedčí, že to naozaj nerobí často a väčšinou zdieľa len veci z oblasti vlastnej profesie, tréningov či športových zápasov.

Jean Watts, ktorá je rodáčkou zo Chicaga, je komunite nadšencov líčenia a dekoratívnej kozmetiky známa už nejaký ten rok. Ako pomerne rešpektovaná influencerka už v roku 2015 vytvorila vlastnú kolekciu líčidiel. O pár rokov neskôr prekvapila ešte viac, keď zverejnila hudobný singel Blow. V ňom totiž presvedčila, že nemá talent len na mejkap, ale aj spev. Na YouTube má vlastný kanál a niektorí odborníci z brandže jej predpovedajú veľkú budúcnosť.

Ktohovie, či sa ich slová naplnia. Príležitostná modelka si posledné mesiace užíva najmä v spoločnosti svojho slávnejšieho partnera a podľa záberov z Instagramu tiež milovaným líčením a pózovaním pred objektívom. Viac si pozrite nižšie…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⚡️ (@jean_watts)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⚡️ (@jean_watts)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⚡️ (@jean_watts)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Danny Amendola #influencer

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...