Maskovaná a predsa ako magnet! Lady Gaga v uliciach Ríma ako sexy šelma

Naposledy sa s veľkou pompou objavila na inaugurácii amerického prezidenta Joea Bidena, po viac ako mesiaci zachytili objektívy speváčku Lady Gaga v Ríme. A má to svoj dôvod.

26.02.2021 00:00
debata (1)
Speváčka Lady Gaga na zábere z Ríma. Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
593253876 Speváčka Lady Gaga na zábere z Ríma.

Americká hudobná diva sa presunula do večného mesta v rámci nového projektu, nakrúcania biografického filmu o prípade slávnej rodiny Gucci. Pod film sa podpíše slávny režisér Ridley Scott.

Gagu zachytili objektívy paparazzov cestou do jej hotela. Oblečená v šatách s výrazným zvieracím motívom, s tmavými vlasmi a ochranným rúškom vybíjaným zlatými cvokmi bola speváčka neprehliadnuteľná.

Tridsaťštyriročná Gaga, ktorá svoj herecký talent potvrdila už vo filme Zrodila sa hviezda či seriáli American Horror Story: Hotel, sa podujala na rolu Patrizie Reggiani, manželky Maurizia Gucciho, ktorá bola usvedčená z organizovania jeho vraždy, ku ktorej došlo v roku 1995.

zväčšiť Lady Gaga spieva americkú národnú hymnu. Za ňou... Foto: SITA/AP, Kevin Dietsch
Biden Inauguration Lady Gaga spieva americkú národnú hymnu. Za ňou stojí nový americký prezident Joe Biden.

Vnuk zakladateľa slávnej módnej značky Guccia Gucciho prišiel o život na schodoch pred budovou jeho kancelárie. Reggianiovú zatkli o dva roky neskôr a v roku 1998 poslali do väzenia na 29 rokov. Trest jej súd neskôr skrátil a v roku 2016 ju z väzby prepustili. Dnes 72-ročná Patrizia žije mimo dohľadu médií, pravdepodobne u jednej zo svojich dcér.

Vo filmovej novinke, ktorá budí patričnú pozornosť médií, si okrem Lady Gaga zahrajú aj také hviezdy ako Robert De Niro, Al Pacino či Jared Leto a Adam Driver.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Rím #Gucci #nakrúcanie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...