Oscarová kráska žije v Česku! O opitých rafťákoch z Krumlova rozprávala celej Amerike

Herečku Rosamund Pikeovú momentálne vnímajú diváci najmä vďaka novému filmu z produkcie Netflix - snímke I care a lot. Aj kvôli nemu sa nedávno Rosamund Pike spojila s moderátorom Jimmym Kimmelom na rozhovor.

26.02.2021 00:20
debata
RoK 2019: Nominovaná herečka Rosamund Pike v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nominovaná herečka Rosamund Pike prišla v kreácii Givenchy Haute Couture. RoK 2019: Nominovaná herečka Rosamund Pike v kreácii Givenchy Haute Couture.

Americký televízny guru vyspovedal britskú herečku, ktorá bola v minulosti nominovaná na Oscara za výkon vo filme Stratené dievča a zahrala si aj v bondovke Dnes neumieraj. Práve z ich rozhovoru vyšlo najavo, že 42-ročná Pike žije už viac ako 17 mesiacov v Českej republike, kam ju v septembri 2019 priviedlo nakrúcanie seriálového projektu The Wheel of Time. Síce pre pandémiu už viackrát musel byť pozastavený, Britku to však z Česka neodlákalo a zostala v krajine aj v prestávkach, keď sa netočilo.

Na otázku, či sa dvom herečkiným synom (6 a 8 rokov) páči v Prahe, odvetila hviezda jednoznačne áno. „Je to miesto kultúry, miesto príležitostí. Sme v strednej Európe, takže je perfektné na výlety autom do okolia. Už sme podnikli pár zaujímavých a dobrodružných výprav do okolia,“ poznamenala s úsmevom Pike.

Keď z nej Jimmy Kimmel začal lákať detaily, spomenula si na príhodu z minulého roka. „Počula som, že veľmi tradičná aktivita, ktorej sa venujú rodičia s deťmi v Česku, je raftovanie na rieke. Neďaleko Prahy je malebné mesto s názvom Český Krumlov. Sú tam pereje a rieka sa krásne točí. Vzala som mojich dvoch chlapcov na nafukovací čln a bolo to idylické,“ spomínala britská hviezda. Čo však údajne podcenila, bol fakt, že Český Krumlov je miesto veľmi obľúbené aj na rozlúčky so slobodou.

„Stretli sme skupinu dievčat v bikinách, ktoré mali so sebou nafukovaciu figurínu muža s obrovskou erekciou. Ťahali ju za svojou loďkou. Moje deti boli fascinované. Potom toho panáka hodili na susedný čln, kde boli zase samí muži. A prisahám, nikdy som nevidela opitejšie ľudské bytosti,“ so smiechom pokračovala Rosamund Pike.

Historka sa udiala počas leta, keď aj v Česku boli znovu voľnejšie pravidlá v rámci prebiehajúcej pandémie koronavírusu. Doplnila, že deti sa istý čas snažili celú scénu, ktorej boli svedkami, imitovať.

V novom filme I care a lot Pike zaujala divákov okamžite, pričom film divácku obec úplne rozdelil na dve polovice. Pre niektorých je film veľmi znepokojujúci (aj kvôli správaniu hlavnej hrdinky), ďalší však tvrdia, že si ho veľmi užili a Pikeovej výkon ospevujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko #alkohol #Rosamund Pike #Český Krumlov #raft

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...