Čo dojalo filmového Thora takmer k slzám? Podelil sa o osobný moment

Hovorí sa, že deti sú najväčšia radosť. Austrálsky herec Chris Hemsworth už dávnejšie priznal, že práve pre rodinu vynechal niekoľko veľkých filmových úloh.

26.02.2021 11:00
debata
Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con. Foto: SITA/AP, Rob Grabowski
Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con. Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con.

V rozhovore pre magazín GQ v roku 2018 prezradil predstaviteľ filmového Thora, že rodina je pre neho veľmi dôležitá. „Rozhodne existuje pár filmov, do ktorých som mohol investovať viac energie, ale povedal som si: ‚Nie, radšej budem s mojimi deťmi‘,“ uviedol herec pred bezmála troma rokmi.

Podotkol, že mať deti a byť čo najlepším otcom je pre neho naozaj dôležité. So životnou partnerkou Elsou Patakyovou spoločne vychovávajú tri ratolesti.

Syn Tristan, jeden z dvojičiek, ho nedávno potešil, keď v rámci úlohy do školy napísal krátky odkaz o tom, kto je jeho blízkym človekom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

„Môj špeciálny kamarát je môj ocino. Spolu chodíme do bazéna. Spolu. Oni ma robia šťastným,“ napísal šesťročný Tristan. Herec zdieľal fotografiu tohto odkazu na svojom Instagrame a pridal len dojímavé emotikony so srdcom a slzami.

S Tristanom sa Patakyovej pred šiestimi rokmi narodil aj syn Sasha. Dvojičky majú ešte o dva roky staršiu sestru Indiu Rose. Tá má vraj zase veľmi blízky vzťah s mamou. Nedávno španielska herečka Elsa Pataky zdieľala momentky z dámskej jazdy, ktorú si užila ona s dcérou a spoločne s manželkou Matta Damona a ich deťmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #láska #Instagram #Chris Hemsworth #radosť

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...