Radšej seriál Koruna ako výmysly v bulvári, vyhlásil princ Harry o televíznom hite

Od premiéry prvej epizódy hitu stanice Netflix, seriálu Koruna z prostredia britskej kráľovskej rodiny, sa médiá dohadujú, či žijúci členovia rodiny projekt sledujú. Princ Harry má zjavne niečo napozerané.

26.02.2021 14:50
Britain Prince Harry Foto: ,
Britský princ Harry na archívnom zábere z roku 2020.
debata

Keď sa nedávno stal hosťom moderátora Jamesa Cordena v jeho šou, na pretras prišiel aj televízny hit, ktorého zatiaľ posledná odpremiérovaná séria skúmala vzťah Harryho rodičov, princa Charlesa a zosnulej princeznej Diany.

„Netvária sa ako seriózne spravodajstvo. Je to fiktívne, veľmi zľahka založené na pravdivých pilieroch. Ale jasné, že to nie je presné zobrazenie,“ komentoval Harry na margo seriálu. „Dáva vám to hrubý náčrt životného štýlu, aký tlak znamená postaviť povinnosť a službu nad rodinu a všetko ostatné. Osobne som viac v pohode so seriálom Koruna ako vidieť všetky tie kauzy o mojej rodine, mojej manželke, o mne. Je tam jasný rozdiel,“ pokračoval princ Harry.

Zdôraznil, že na seriáli je na prvý pohľad jasné, že ide o fikciu, ale správy v médiách sa tvária ako skutočné spravodajstvo, napriek tomu, že väčšina z nich nemá so skutočnosťou nič spoločné.

„S tým mám veľký problém,“ uzavrel mladší zo synov princa Charlesa, ktorý sa o pár mesiacov stane dvojnásobným otcom. S manželkou Meghan nedávno oficiálne potvrdili, že vojvodkyňa je druhýkrát tehotná. Dvojica už vychováva syna Archieho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #seriál #koruna #bulvár #postoj

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...