Na rodinnú večeru! Kylie Jenner v priehľadnom tope, opäť ako hviezda ulice

Väčšinu celebrít je dnes ťažké na ulici rozpoznať. Chránia sa rúškami, niekedy aj šiltovkami a sú často nespoznateľné. Prípad mladučkej milionárky z klanu Kardashianovcov to však nebude.

28.02.2021 00:00
debata
Milionárka a influencerka Kylie Jenner mieri do... Foto: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
593336224 Milionárka a influencerka Kylie Jenner mieri do reštaurácie Hollywood Hotspot 'Craigs' Restaurant.

Dvadsaťtriročná Kylie Jenner sa pred pár dňami vybrala na večeru v Los Angeles a jej prítomnosť pred reštauráciou Craigs zaznamenal azda každý, kto sa na mieste nachádzal. V prvom rade sa zakladateľka vlastnej značky dekoratívnej a pleťovej kozmetiky na miesto „dovalila“ v neprehliadnu­teľnom terénnom aute. A následne na seba upútala pozornosť aj vzhľadom.

Drobná brunetka si obliekla latexové čierne nohavice, ktoré doplnil polopriehľadný top v telovej farbe zdobený pštrosím perím. Po ochrannom rúšku nebolo ani stopy. Konieckoncov, pre biznis mladučkej guru, ktorú väčšina mladých žien sleduje práve pre jej mejkap a úpravu, by to asi nebolo najlepšie rozhodnutie.

Caitlyn Jenner na zábere k promo aktivitám jej... Foto: SITA/AP, Taylor Jewell
Caitlyn Jenner Caitlyn Jenner na zábere k promo aktivitám jej nových memoárov The Secrets of My Life.

Kylie Jenner v netradičnom a pomerne slávnostne pôsobiacom outfite vyzerala naozaj sexy. Hádať, či sa tak vystrojila na večeru s potenciálnym partnerom, však netreba. Paparazzovia, ktorí ju v spomenutý večer zachytili, veľmi rýchlo vypátrali, že na Jennerovú čakal v reštaurácii jej biologický otec, dnes vlastne už mama.

Reč je o Caitlyn Jennerovej, známej transgenderovej osobnosti, ktorú kedysi USA poznala ako Bruca Jennera, významného športovca a olympionika. Jenner sa pre tranzíciu rozhodol iba pred pár rokmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #večera #sexy #Kylie Jenner

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...