Dcéra Cruisa a Kidmanovej sa po čase opäť ukázala online: Rovnaká tvár, nové sú...

Napriek sláve oboch svojich adoptívnych rodičov sa mediálnemu tlaku a pozornosti vyhýbajú spoločne s bratom. Nedávno však Bella Cruise prekvapila svojím záberom na Instagrame.

28.02.2021 14:00
debata

Adoptívna dcéra herečky Nicole Kidmanovej a Toma Cruise zverejnila na sociálnej sieti čiernobielu fotografiu s detailom vlastnej tváre. „Rovnaká tvár, nové obrazy momentálne dostupné v predaji,“ napísala 28-ročná Bella k fotke.

Vysvetlenie je však v tomto prípade veľmi prozaické. Bella Cruise sa totiž venuje maľbe a ilustrácii a svoje diela tiež predáva ako mladá umelkyňa. Urobiť si tak trošku reklamu na novinky z jej portfólia teda dokázala prostredníctvom sociálnej siete aj ona.

Bellu naposledy zachytili paparazzovia na zastávke v Londýne, kde žije a tvorí, no vtedy jej tvár zakrývalo rúško. Zo záberu na Instagrame je teda jasné, ako ju vlastne zmenila pandémia a roky samostatnosti v metropole Veľkej Británie.

Nevedno, či Cruiseovej v kariére pomáha aj meno slávnych rodičov, ktorí už dávno netvoria pár, no koncom 90-tych rokov patrili medzi najznámejšie páry Hollywoodu. Kidman s Cruiseom sa dlhé roky pokúšali o vlastných potomkov, no nedarilo sa im a tak si adoptovali dcéru Isabellu a syna Connora.

Po rozvode páru sa deti ocitli v prevažnej starostlivosti herca, o pár rokov sa však už ako dospievajúci tínedžeri osamostatnili. Cruisovi sa potom narodila dcéra Suri v manželstve s herečkou Katie Holmesovou a Kidman porodila dcéru Sunday Rose a druhú dcéru Faith Margaret jej vynosila náhradná matka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #maliarka #Bella Cruise

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....