Rozhodla sa Emma Watson pre koniec kariéry? Na druhú koľaj vraj odstavila...

Relatívne mladý vek na ukončenie profesionálnej kariéry si mala podľa správ niekoľkých britských médií vybrať známa herečka Emma Watson. Špekulovalo sa o tom, že predstaviteľka Hermiony zo ságy o Harrym Potterovi chce dať herectvu zbohom.

01.03.2021 00:00
debata
Herečka Emma Watson na premiére filmu Malé ženy. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Emma Watson v kreácii Balenciaga. Herečka Emma Watson na premiére filmu Malé ženy.

Prvýkrát sa informácie objavili na stránkach Daily Mail a vyvolalo to pomerne slušnú odozvu. Meno Watsonovej a informácie o konci jej kariéry si začali vyhľadávať užívatelia viacerých sociálnych sietí. Dôvodom, prečo sa vraj talentovaná herečka rozhodla odložiť hereckú kariéru bokom, mal byť jej partner Leo Robinton. Dvojica svoju lásku stále prehlbuje a Watson údajne začala zvažovať založenie rodiny.

Situáciu napokon musel vysvetľovať Watsonovej agent Jason Weinberg, ktorý herečku zastupuje so spoločnosťou Untitled Entertainment. „Účty Emmy Watsonovej na sociálnych médiách sú síce nečinné, ale neplatí to pre jej kariéru,“ vyhlásil pre Entertainment Weekly.

Dôvodom, prečo sa niektorí môžu domnievať, že pôvabná Emma nedáva do herectva veľa, je zoznam jej aktuálnych projektov. Ten totiž stojí na nule. Naposledy sa Emma Watson objavila v roku 2019 melodráme Malé ženy, ktorú režírovala Greta Gerwig a v ktorej si zahrala po boku Laury Dernovej, Florence Pughovej či Saoirsie Ronanovej.

O žiadnom novom projekte spojenom s menom Watsonovej sa zatiaľ v brandži nehovorí. Dôvodom môže byť aj situácia okolo pandémie, ktorá množstvo projektov zastavila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #kariéra #koniec #Emma Watson

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...