Kelly Clarkson opisuje obdobie po rozchode s manželom: Ustála som ho aj vďaka hudbe

Najlepším receptom speváčky Kelly Clarksonovej na boj so smútkom je tvorba.

27.02.2021 00:00
Manželia Brandon Blackstock a Kelly Clarkson na... Foto: ,
Manželia Brandon Blackstock a Kelly Clarkson na zábere z januára 2020.
debata

Niekdajšia víťazka šou American Idol sa minulý rok rozišla s manželom a otcom jej dvoch detí, Brandonom Blackstockom. Manželstvo im vydržalo sedem rokov.

Pri spätnom pohľade priznáva, že nevie, ako by bez hudby prežila ťažké obdobie po rozchode. Je rada, že v hudbe má akýsi kreatívny ventil. Ako povedala v šou Entertainment Tonight, za toto obdobie napísala naozaj veľa piesní, ktoré má v zásuvke. „Napísal som asi 60 skladieb, je to šialené množstvo. Myslím si ale, že len toto, samé o sebe, je veľkým požehnaním. Zakaždým, keď v živote niečo prežijete, je vynikajúce mať takúto zásuvku, bez ohľadu na to, či to ľudia budú počuť alebo nie.“

Aktuálne pracuje na albume, na ktorom sa niektoré skladby z tohto obdobia objavia. „Ale musím si zodpovedať ešte množstvo otázok, než ich zverejním,“ dodala 38-ročná hviezda.

Clarkson a Blackstock sa stali manželmi v roku 2013, Blackstock si priniesol do vzťahu už dve väčšie deti – syna Setha (15) a dcéru Savannah (19). Clarksonová sa s hudobným manažérom zoznámila v roku 2006, v roku 2012 sa zasnúbili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kelly Clarkson

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...