Šampus v ruke, pizza na šatách: Penny z Teórie zapíja glóbusovskú prehru...

Nadšenie aj nádej sprevádzali určite nomináciu herečky Kaley Cuoco v rámci 78. ročníka cien Zlatý glóbus. Hviezda sitkomového hitu Teória veľkého tresku ju získala za výkon v seriáli The Flight Attendant.

01.03.2021 07:52
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Na slávnostný večer, ktorý si užívala z priestoru svojej luxusnej vily, sa 34-ročná Cuoco skutočne vyparádila. Obliekol ju ateliér Oscar de la Renta a blondínka vyzerala ako princezná v šatách s nadýchanou sukňou a kryštálovou výšivkou. Lenže, víťazstvo sa nekonalo. Sošku si znovu pripísala na svoje konto herečka Catherine O'Hara.

Kaley Cuoco v sebe nezaprela komičku a po víťazstve kolegyne, ktorú má podľa vlastných slov veľmi rada, nasledoval aj nový záber na jej sociálnej sieti na Instagrame. „Chcela by som sa poďakovať…jáj, tak vlastne nič,“ napísala Cuoco k momentke, kde pózovanie vo večerných šatách pri bazéne vystriedal rezignovaný postoj (či skôr posed) sklamanej princeznej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Herečka si sadla v luxusnej kreácii na zem, v rozstrapatených vlasoch jej žiarila briliantová korunka, no v rukách zvierala kúsok pizze a v druhej zase fľašu luxusného šampanského. Sukňa jej modelu od Oscar de la Renta bola obložená pochúťkami od výmyslu sveta, prevažne z fast-foodových reťazcov.

Samozrejme, v tomto prípade ide o iróniu, čoho dôkazom je aj fakt, že s Catherine O'Haraovou sa Cuoco stretla len nedávno a spoločný záber tiež zverejnili na sociálnych sieťach. Zaujímavosťou však je, že napriek úspechu seriálu Teória veľkého tresku išlo o vôbec prvú nomináciu v komediálnej kategórii pre Cuocovú. Jej kolega Jim Parsons má pritom doma jeden Glóbus a dve ďalšie nominácie za svoju prácu na Big Bang Theory.

Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel...
Herecký a manželský pár Michael Douglas a...
+24Herečka Gal Gadot pri odovzdávaní jednej z cien...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Kaley Cuoco #prehra #Zlatý glóbus

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...