Princ Harry priznal: Opustiť život v kráľovskej rodine bolo neuveriteľne ťažké

Britský princ Harry povedal, že opustenie života v kráľovskej rodine bolo pre neho a jeho manželku Meghan "neuveriteľne ťažké".

01.03.2021 15:20
592750774 Foto:
Meghan Markle a jej manžel, princ Harry počas Spotify Podcast Event. Vojvodkyňa sa predviedla v luxusných šatách Oscar de la Renta.
debata

V rozhovore s americkou moderátorkou Oprah Winfreyovou tiež zaspomínal na svoju matku, princeznú Dianu, ktorá sa po rozvode s Harryho otcom, princom Charlesom, musela tiež vydať vlastnou cestou.

„Naozaj sa mi uľavilo a som rád, že tu sedím a hovorím s vami s manželkou po mojom boku, pretože si nedokážem predstaviť, aké to muselo byť, keď sama (Diana) prechádzala týmto procesom,“ uviedol Harry.

„Bolo to pre nás oboch neuveriteľne ťažké, ale aspoň máme jeden druhého,“ povedal Harry v rozhovore, ktorý bude odvysielaný 7. marca na americkej televíznej stanici CBS a nasledujúci deň potom aj v Británii. Dvojica sedela pri interview, ktoré bolo zasadené do prostredia upravenej záhrady, vedľa seba a držala sa za ruky.

Diana sa v krátkom klipe objaví na fotografii, kde drží Harryho v náručí v čase, keď bol ešte batoľa. Zomrela v roku 1997 na následky zranení pri autonehode.

„Najviac sa obávam toho, že sa história bude opakovať,“ hovorí Harry v druhej zverejnenej ukážke. V nej hovorí predovšetkým Winfrey, podľa ktorej v rozhovore padnú „pomerne dosť šokujúce“ informácie.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu pred necelými dvoma týždňami oznámili, že sa nehodlajú vrátiť k plneniu povinností v rámci kráľovskej rodiny, ktorých sa zriekli vlani v marci. Svoj krok vtedy zdôvodnili tým, že uprednostňujú osobnú slobodu a nezávislosť na verejných financiách. Teraz žijú so synom Archiem v Kalifornii. Koncom minulého týždňa oznámili, že čakajú druhého potomka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #rozhovor #Oprah Winfrey #princezná Diana #vojvodkyňa Meghan

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...