Nahá Houdová s kvetmi v rozkroku odkazuje Čechom: Nesúhlasím so lžou, chcem byť s vami

Kedysi získala titul najkrajšej Češky, neskôr sa presadila ako modelka. V živote českej rodáčky Heleny Houdovej však neskôr prišlo k výraznej zmene a stala sa z nej mentálna aj sexuálna koučka.

02.03.2021 11:31
debata (8)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Helena Houdova (@helenahoudova)

Dnes 41-ročná Houdová žije už dlhší čas na Bali spoločne so svojimi troma deťmi a aj pomocou moderných technológií ako sú sociálne siete či online kanály sa snaží šíriť myšlienky svojej filozofie a viery v jednotu, slobodu či lásku.

Iba pred pár dňami sa Houdová znovu prihovorila aj svojim krajanom v rodnom Česku a spravila to pomerne odvážnym spôsobom. Záberom, na ktorom je celkom nahá, rozkročená sediac na pláži. Intímne partie jej zakrývajú len kvety v rozkroku a strategicky umiestnené ruky.

Bývalá Miss Helena Houdová na archívnom zábere. Foto: 2Media.cz
Helena Houdová Bývalá Miss Helena Houdová na archívnom zábere.

Miss Česko 1999 sa práve týmto záberom rozhodla vyjadriť spolupatričnosť so svojimi krajanmi, no zároveň aj vyjadriť nesúhlas s obmedzeniami a pravidlami, ktoré súvisia s pandemickou situáciou v krajine. „Dnes som prvýkrát zaľutovala, že nie som v Čechách. S vami. Že s vami nemôžem vyjsť do ulíc. Alebo do lesa. Do prírody. Že s vami nemôžem jasne ukázať, že nesúhlasím s manipuláciou. S úmyselnou kontrolou. S odoberaním slobôd. So lžou,“ napísala k fotografii Helena Houdová.

„Ale potom som si uvedomila, že tam nemusím byť fyzicky. Pretože vás cítim. Cítim vaše obavy, strach. Vašu neistotu a vaše zúflastvo,“ pokračovala bývalá modelka. „Svet sa prebúdza z tisícročnej hypnózy a prebudenie sa do pravdy je skrze rozpoznanie lži. Dovoľte si to cítiť. Dovoľte si cítiť tú bolesť – svoju aj tú kolektívnu,“ dodala tiež plavovláska.

Ako upozorňuje portál iDnes.cz, príspevky, ktoré sa začali množiť pod jej záberom, však neboli len pozitívne. Aj preto Houdová následne vypla možnosť komentovať svoj záber. Následne ešte prostredníctvom svojho „insta-story“ odkázala, že „rešpektujem vaše pocity a emócie a žiadam, aby ste vy rešpektovali tie moje“.

V minulosti sa Houdová realizovala aj ako filantropka v nadácii Slunečnice. Podarilo sa jej napríklad do Karlových Varov na filmový festival prilákať producenta a skladateľa Quincyho Jonesa, zbierku organizovala aj na festivale v Cannes. Houdová vychováva tri deti, synov Dariena, Daveeda a dcéru Deiu. Ich otcom je filmový producent Omar Amanat, ktorého si vzala v roku 2008. O päť rokov neskôr sa dvojica rozviedla.

Houdová nie je jedinou známou osobnosťou, ktorá si myslí, že súčasná situácia ohľadom pandémie je priestorom na ovládanie ľudí vládou či manipuláciu a klamstvá. Podobne sa prezentuje napríklad aj speváčka Ilona Csáková.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #odkaz #pandémia #koronavírus #Helena Houdová

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...