Boj pokračuje! Carla Bruni Sarkozy stojí pevne za odsúdeným manželom

Už v pondelok sa objavili správy o tom, že francúzsky súd vymeral nepodmienečný trest Nicolasovi Sarkozymu, bývalému francúzskemu prezidentovi. Jeho manželka stojí aj napriek tomu po jeho boku.

03.03.2021 00:00
debata
Bývalý francúzsky prezident Nicolas Sarkozy a... Foto: SITA/AP, Philippe Wojazer
India France Bývalý francúzsky prezident Nicolas Sarkozy a jeho manželka Carla Bruni-Sarkozy na zábere z decembra 2010.

Bývalá topmodelka, speváčka a bývalá prvá dáma Francúzska Carla Bruni Sarkozy napísala na svojom profile na Instagrame slová: „Aké nezmyselné prenasledovani­e…moja láska, Nicolas. Boj pokračuje, pravda vyjde najavo.“

Svoj odkaz doplnila tiež hashtagom so slovíčkom nespravodlivosť a pridala spoločný záber s manželom, ktorému povedala áno v roku 2008. Jej odkaz za pár hodín nazbieral viac ako 20-tisíc „lajkov“. Okrem podpory a odkazov so srdiečkami či holubicami sa však objavili aj také, ktoré sa nebáli k vyjadreniu Bruni Sarkozyovej postaviť kriticky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Len pár hodín po tom, ako súd rozhodol o vine z korupcie a väzbe pre 66-ročnú bývalú hlavu štátu Francúzska, sa jeho polovička objavila v uliciach Paríža. Carlu Bruniovú Sarkozyovú zachytili objektívy reportérov s rúškom na tvári a v ležérnom odeve. Údajne mierila práve za svojím manželom.

Päťdesiattriročná talianska rodáčka sa vydala za Sarkozyho necelý rok po tom, čo bol v prezidentskom úrade. Nasledujúce roky jeho vládnutia (až do roku 2012) si plnila povinnosti prvej dámy Francúzska. Po ich ukončení sa vrátila k profesionálnej dráhe skladateľky a speváčky. Jej ostatný album French Touch z roku 2017 si vyslúžil priaznivé reakcie kritikov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Instagram #Carla Bruni Sarkozy #podpora #Nicolas Sarkozy

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...