Jessie J znovu šťastne zadaná! Nechcela vyzerať ako starý chlap, zverejnila toto...

Vzťah s hollywoodskym fešákom nevyšiel. Dokonca ani potom, čo sa pokúsilo ho znovu obnoviť. Speváčka Jessie J je však znovu šťastná. A šťastne zadaná.

04.03.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessie J (@jessiej)

Britská rodáčka, ktorá žije väčšinu roka v Los Angeles, sa objavila pred pár dňami v spoločnosti sympatického muža. Zábery paparazzov zverejnilo niekoľko bulvárnych médií. To sa však nie veľmi pozdávali 32-ročnej rodáčke z mesta Seven Kings. A tak radšej ukázala verejnosti vlastné momentky s novým partnerom.

„Dnes vyšiel článok a story v ňom bola vlastne milá. Ale tie fotky? Haló! Vyzerám ako starý muž, ktorý vlastní loď, v podstate Lord Farquards, ktorý si nechal vyrásť vlasy,“ zavtipkovala si Jessie J na margo paparazzovských momentiek. „Zaslúžime si s Maxom lepšie fotografie a ušetrím vám to skrývanie sa v kríkoch,“ doplnila.

Speváčka Jessie J v kreácii Zuhair Murad a... Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
2020 Pre-Grammy Gala And Salute To Industry - Arrivals Speváčka Jessie J v kreácii Zuhair Murad a herec Channing Tatum na zábere z februára 2020.

Zároveň pridala aj niekoľko spoločných momentiek s novým objavom a zdôraznila, že to nie je jej kamarát, ale súčasný partner. Max Pham Nguyen je tanečník a choreograf a dvojica sa zoznámila práve v Los Angeles, nie je jasné, ako dlho tvoria pár. Podľa zverejnených fotografií už však prežili niekoľko romantických spoločných momentov, výlety v parku či spoločný „wellness“ a fotenie sa v županoch v hotelovej izbe.

Posledným partnerom britskej speváčky bol herec Channing Tatum, s ktorým sa na verejnosti objavila ešte minulý rok vo februári. Spoločne sa zúčastnili na večierku pred vyhlasovaním cien Grammy. V apríli, v čase vrcholu prvej vlny pandémie koronavírusu, však dvojica potvrdila, že už viac pár netvoria.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Jessie J #momentky

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...