Divoký žúr v pandémii? Hemsworth, Damon aj Elba, hviezdy Thora s rukou hore!

V Austrálii v plnom prúde pokračuje nakrúcanie štvrtého filmu zo série o Thorovi a podľa záberov to pôsobí akoby pandémia koronavírusu ani neexistovala. Hlavná hviezda nedávno prekvapila zábermi zo žúru.

04.03.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Herec Chris Hemsworth, ktorý stvárňuje mýtického hrdinu Thora, zverejnil ešte počas uplynulého víkendu na svojom Instagrame fotografie z večierka, ktorý sa konal na počesť jeho kamaráta Aarona Grista. Na jeho počesť mu skupina priateľov usporiadala žúr s témou 80-tych rokov s výzdobou, kostýmami a, samozrejme, dobrou náladou.

Samotný Chris Hemsworth nič nepodcenil a aj so svojou životnou partnerkou Elsou Patakyovou sa predviedli ako vystrihnutí z nejakej retro komédie. Dlhoročnému kamarátovi slávneho hollywoodskeho herca však neprišiel blahoželať len „eighties“ Thor, ale aj ďalšie hollywoodske hviezdy.

Na fotografiách (preklikáte si ich šípkou v odkaze vpravo), ktoré zverejnil Hemsworth cez víkend na Instagrame, je zachytený napríklad herec Matt Damon, v čiernej teplákovej súprave a s hrubou zlatou reťazou na krku. Vedľa neho stojí aj britský herec Idris Elba, na ďalšom zábere je potom zachytený aj mladší brat Chrisa Hemswortha Luke. Všetci spomenutí by sa mali objaviť vo štvrtom filme, ktorý nakrúca novozélandský režisér Taika Waititi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron Grist (@azzagrist)

Napriek tomu, že aj v Austrálii by sa mali dodržiavať protipandemické opatrenia, v tomto prípade to tak príliš nevyzerá. Treba však tiež dodať, že všetky filmové hviezdy po prílete k protinožcom museli absolvovať prísnu karanténu a pravidelne ich testujú na filmovom pľaci.

Výskyt infikovaných je na austrálskom kontinente relatívne nízky. V susednom Novom Zélande bol dokonca dlhý čas na nule. Keď sa nedávno objavil jeden infikovaný, krajina šla do preventívneho lockdownu na jeden týždeň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Matt Damon #Chris Hemsworth #oslava #Idris Elba #kamarát

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...