Vejmělková oslavuje 52! Jej uplynulý rok sa točil okolo nevery aj červených kobercov, pozrite sa

Eva Vejmělková sa v roku 2020 vrátila k divákom vďaka komédii Ženská pomsta. Preto ju bolo častejšie vidieť aj pred objektívmi fotografov.

04.03.2021 11:00
Eva Vejmělková a Dušan Rapoš Foto:
Eva Vejmělková a Dušan Rapoš počas nakrúcania komédie Ženská pomsta.
debata (1)

Fontána pre Zuzanu, Ako básnikom chutí život či seriál Chlapci a chlapi. Vďaka úlohám v týchto projektoch na blondínku Evu Vejmělkovú len tak nezabudneme. Sympatická herečka a psychologička oslavuje 4. marca 52 rokov. Ten uplynulý rok bol však pre ňu v niečom výnimočný – po dlhom čase sa zo svojej psychologickej ambulancie vrátila k filmovým divákom v hlavnej úlohe komédie, pod ktorú sa podpísala aj ako scenáristka.

Eva Vejmělková na premiére novinky Ženská... Foto: Profimedia
Eva Vejmělková Eva Vejmělková na premiére novinky Ženská pomsta v Bratislave.

Novinku Ženská pomsta prišla herečka spolu s manželom, režisérom Dušanom Rapošom, osobne uviesť v septembri do Bratislavy. Eva Vejmělková, ktorá sa v Havířove roky venuje psychologickej praxi, sa s kolegyňami ako Jana Paulová a Mahulena Bočanová vrátila pred kamery v úlohe podvádzanej manželky, ktorá sa svojsky popasuje s neverou partnera.

Pod scenár sa podpísala aj ona a ako priznala, bol to práve príbeh, ktorý ju zlákal pred kamery. „Vždy, keď som sa rozhodla vrátiť do filmu či do televízie, išlo o príbeh. Pred pár rokmi som natočila film Kluci z hor s Martinom Dejdarom a Jiřím Lábusom, takže platí, že keď je dobrý príbeh, hereckej práci sa nebránim,“ opísala herečka pre TV Pravda.

Eva Vejmělková na pražskej premiére komédie... Foto: Profimedia
Eva Vejmělková Eva Vejmělková na pražskej premiére komédie Ženská pomsta.

Pod film je ako režisér podpísaný jej manžel, Dušan Rapoš. Ako v čase premiéry prezradila predstaviteľka filmovej právničky Sandry, pracovať s ním berie ako čosi veľmi prirodzené. „My sme sa pri práci spoznali, takže my spolu pracujeme celý život. Či už sme robili divadlo, natáčali filmy alebo pripravovali scenáre, prelína sa to celým naším životom, je to pre nás normálne. Naopak, to, že sme na seba napojení, je pre mňa výhoda. Na pľace som ja herečka, on režisér, takže naše pozície sú jasné a ja to rešpektujem,“ opísala sympatická blondínka.

Film Ženská pomsta získal na 42. ročníku Festivalu českej filmovej komédie hlavnú cenu divákov – Novoměstský hrnec smíchu. O ocenenie súťažilo 12 filmových komédií, medzi nimi tituly Posledná aristokratka, Chlap na střídačku, Ženská na vrchole či Štěstí je krásná věc.

Producent  Petr Šiška, Eva Vejmělková  a  Dušan... Foto: Vlado Anjel
Producent Petr Šiška, Eva Vejmělková a Dušan Rapoš Producent Petr Šiška, Eva Vejmělková a Dušan Rapoš na premiére filmu Ženská pomsta v Bratislave.

Práve vďaka filmovej novinke sa herečka v roku 2020 niekoľkokrát ukázala na červených kobercoch, na ktorých ju v minulosti pričasto vídať nebolo. Filmovú novinku odpremiérovala v Prahe aj v Bratislave. Na obe premiéry zvolila slávna 50-nička overenú čiernu. Usmiata a pozitívne naladená dvojnásobná mama stále patrí k ženám, ktoré na seba dokážu strhnúť pozornosť – pred kamerou aj na červenom koberci.

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Vejmělková #Ženská pomsta

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...