Sestra vojvodkyne Kate tehotenstvo doposiaľ nepotvrdila! Už ani nemusí, aha!

V decembri priniesol britský denník "The Sun" informáciu o tehotenstve Pippy Matthews Middletonovej, mladšej sestry vojvodkyne Kate.

05.03.2021 00:00
Pippa Matthews Middleton Foto: ,
Pippa Matthews Middleton na archívnom zábere.
debata

A hoci ona sama ani jej manžel, James Matthews, informáciu oficiálne nepotvrdili, už to ani nie je potrebné. Správu bulvárnych médií potvrdzuje jej čoraz viditeľnejšie tehotenské bruško, ktoré už sympatická Pippa neskryje pod kabát.

Usmiatu hnedovlásku zachytili paparazzi na ulici Londýna, ako sa prechádza so svojím prvorodeným synom Arthurom. Dvojročný chlapček sa tak už o pár mesiacov stane veľkým bračekom svojho menšieho súrodenca. 37-ročná sledovaná mamička mala na sebe károvaný kabát značky Alexa Chung v hodnote takmer 700 libier, jej tvár zakrývali štýlové slnečné okuliare.

Pippa Matthews Middleton počas prechádzky... Foto: Profimedia
Pippa Matthews Middleton Pippa Matthews Middleton počas prechádzky Londýnom, tehotenské bruško už neskryje.

Pippa Matthews Middleton priviedla na svet syna Arthura v septembri 2018, porodila ho v súkromnej pôrodnici Lindo Wing v londýnskej nemocnici svätej Márie. Dopriala si tak rovnaký luxus ako jej sestra, manželka princa Williama, ktorá svoje tri deti takisto porodila na tomto mieste.

Sestra vojvodkyne Kate sa s finančníkom Jamesom Matthewsom (45) zosobášila v roku 2017 v Kostole svätého Marka v anglickom Englefielde blízko rodinného sídla Middletonovcov v Bucklebury. Dvojica žije v Londýne, v uliciach mesta vídať Pippu často s manželom aj jej prvorodeným synom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Pippa Middleton

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...