Prvý detail finančného vyrovnania známy! Kim Kardashian po rozvode dostane...

Už niekoľko dní je oficiálne, že jeden z najslávnejších párov súčasného šoubiznisu sa rozvádza. Televízna a internetová ikona Kim Kardashian a jej manžel Kanye West sa už údajne dohodli na viacerých podmienkach.

05.03.2021 00:00
debata
Rok 2019: Televízna osobnosť Kim Kardashian v... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Rok 2019: Televízna osobnosť Kim Kardashian v kreácii od Thieryho Muglera a jej manžel Kanye West Rok 2019: Televízna osobnosť Kim Kardashian v kreácii od Thieryho Muglera a jej manžel Kanye West na otvorení výstavy Camp: Notes on Fashion.

Ako informoval portál TMZ.com, jedným z bodov vzájomného finančného vyrovnania bude aj to, že Kim Kardashian si ponechá superluxusnú nehnuteľnosť v Kalifornii v oblasti Hidden Hills. Štyridsaťročná brunetka v nej so svojimi štyrmi deťmi trávila väčšinu času aj v posledných rokoch a tak je dôvodom tohto rozhodnutia najmä „dbanie na stabilitu života všetkých detí“.

O vile v Hidden Hills sa pritom dlho hovorilo ako o projekte Westa, ktorý plán na rekonštrukciu nehnuteľnosti spolu navrhoval a postaral sa o jeho dizajn. Išlo o niekoľkoročný projekt. Časť domu bola odhalená kedysi vo videu pre magazín Vogue, kde ešte ako pár Westovci pozvali zástupcu redakcie. Podoba domu, ktorý má byť akousi modernou svätyňou bez zbytočných dekoratívnych prvkov, vtedy vyvolala živé diskusie na internete.

Raper Kanye West trávil posledné mesiace prevažne na usadlosti vo Wyomingu, kam za ním Kim Kardashian aj s deťmi príležitostne cestovala. Nie je jasné, či sa bude hop-hopový umelec a dizajnér zdržiavať naďalej tam, alebo sa vráti do Los Angeles. Aj vzhľadom na priebeh rozvodu je možné, že bude musieť urobiť to druhé.

Hoci zvyčajne to v prípade šoubiznisových rozvodov býva tak, že na slušné finančné vyrovnanie si príde manželka – v prípade Kardashianovej a Westa to môže byť práve naopak. Počas manželstva sa totiž z niekdajšej hviezdičky reality-šou stala svetová star s niekoľkými biznisovými aktivitami, ktoré jej priniesli tučné zárobky. Odhadovaný majetok a hodnota značky Kim Kardashianovej je podľa magazínu Forbes momentálne 900 miliónov dolárov. V prípade Westa to má byť približne 1,3 miliardy. V súvislosti s Westom sa však hovorí aj o nerozumných investíciách a dlhoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kim Kardashian #Kanye West #nehnuteľnosť

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...