Krásna Jessica Biel oslavovala narodeniny! Takto ju vidí manžel, Justin Timberlake

Začiatkom marca oslávila herečka Jessica Biel 39 rokov. Pri tejto príležitosti na ňu nezabudol ani jej manžel, spevák a herec Justin Timberlake.

05.03.2021 00:00
timberlake Foto: ,
Jessica Biel a Justin Timberlake v roku 2016.
debata

Z jeho blahoželania na Instagrame je nad slnko jasnejšie, že svoju krásnu polovičku miluje viac než čokoľvek iné.

„Všetko najlepšie k narodeninám môjmu najdrahšiemu človeku na svete. Najsilnejšej, najvtipnejšej, najlepšej, najžiarivejšej a najkrajšej mame, partnerke, najlepšej priateľke. Mám šťastie, že sa od teba môžem každý deň učiť, smiať sa s tebou a oslavovať každý jeden deň. Ale dnes ho oslávime aj s tortou,“ napísal verejne 3. marca Timberkale na sociálnu sieť Instagram, kde ho sleduje takmer 60 miliónov ľudí.

Slávna dvojica Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel vychovávajú dve ratolesti, synov. Prvý syn Silan má 5 rokov, jeho brat Phineas prišiel na svet minulý rok. Slávny pár však jeho narodenie pred médiami mesiace tajil.

V roku 2019 dvojica musela ustáť manželskú krízu. Paparazzi totiž priniesli zábery, ktoré zachytili Timberlakea s hereckou kolegyňou z filmu Palmer, ako spolu popíjajú v jednom z barov v meste New Orleans. Kučeravá herečka Alisha Wainwright speváka najskôr hladila po kolene, následne ju herec držal pod stolom za ruku, ich prsty boli prepletené. Po zverejnení záberov sa Timberlake verejne ospravedlnil manželke aj synovi prostredníctvom Instagramu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Biel

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...