35 rokov rozdiel medzi čerstvými rodičmi? Veľmi som riešila, čo povedia ľudia

Keď potvrdili verejnosti svoj vzťah, vyvolali obrovský záujem. Dôvodom je nepochybne výrazný vekový rozdiel. Ako nedávno priznala herečka a speváčka Katherine McPhee dlho váhala.

06.03.2021 00:00
debata (1)
David Foster a jeho manželka Katharine McPhee... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Foster McPhee David Foster a jeho manželka Katharine McPhee na zábere z roku 2020.

„Veľmi ma trápilo, čo povedia ľudia,“ priznala sa 36-ročná McPhee počas rozhovoru v nedávno zverejnenom podcaste Dr. Berlin's Informed Pregnancy Podcast. „Všetci máme schopnosť dávať veciam nejaké mená, nálepky a pozerať sa na niečo spôsobom, že to čelí nášmu posudzovaniu. Takže úplne rozumiem tomu hodnoteniu nás dvoch ako páru, ale veci nikdy nie sú také, aké sa zdajú. Som plná lásky pri pomyslení na náš vzťah a to je to, na čom záleží,“ pokračovala bývalá účastníčka šou American Idol.

Práve počas nej sa údajne prvýkrát stretla s Fosterom, známym hudobným skladateľom a producentom. Dokonca spolu viackrát spolupracovali. Iskra však preskočila až po rokoch.

„Máme za sebou poriadnu cestu a ja tiež náročný proces. Trvalo mi dlho, kým som si bola istá, že chcem mať vážny, skutočný vzťah. Stresovalo ma pomyslenie na to, čo si myslia ľudia,“ podotkla čerstvá mama, ktorá Fosterovi pred pár dňami porodila prvého syna.

Sedemdesiatje­denročný americký producent je pritom už otcom piatich dcér, ktoré má z predchádzajúcich vzťahov a z nich štyri sú staršie ako jeho súčasná manželka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vekový rozdiel #Katherine McPhee #David Foster

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...