Slávny pár country hudby o výchove troch dcér: Spoľahlivý návod neexistuje!

Nedávno na sociálnych sieťach žartoval slovenský moderátor Boris Valábik o tom, ako bude ochraňovať svoju novonarodenú dcéru pred potenciálnymi nápadníkmi. Môže sa priučiť aj od slávneho country speváka.

06.03.2021 10:30
debata
Speváčka Faith Hill a jej manžel Tim McGraw na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Faith Hill a jej manžel Tim McGraw Speváčka Faith Hill a jej manžel Tim McGraw na slávnostnej akcii TIME 100 Gala.

Tim McGraw, ktorého za Atlantikom pozná asi každá domácnosť, je otcom troch dnes už dospelých dcér. Dvadsaťtriročnú Gracie, o rok mladšiu Maggie a 19-ročnú Audrey má so svojou dlhoročnou manželkou a láskou Faith Hillovou. Nedávno sa priznal, že čas, keď boli malými deťmi, utiekol naozaj veľmi rýchlo. A momentálne sú už s manželkou znovu sami.

„Naša najmladšia má 19 a teraz žije v New Yorku. Je to šialené, ušlo to fakt rýchlo,“ vyhlásil 53-ročný hudobník v rozhovore na podcaste s hercom Garettom Hedlundom. McGraw sa priznal, že vidieť vlastné deti rásť je krásne, no smutné zároveň.

„Pristihnete sa pri tom ako sa pozeráte na staré fotky a hovoríte si: ‚O bože, toto si pamätám a aj toto si pamätám, keď vyzerali presne tak‘,“ opísal vlastnú skúsenosť. „Rastú tak rýchlo, že každé dva roky máš pocit, že máš doma úplne iné dieťa,“ pokračoval.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tim McGraw (@thetimmcgraw)

Podľa country speváka však neexistuje návod na to, ako vychovať deti. „Všetci máme pocit, že im dávame dobré rady do života. Ako rodičia. Pozrite sa, polovicu z toho urobíme možno zle. To je prirodzený stav vecí. Neexistuje spoľahlivý návod,“ doplnil so smiechom v rozhovore, z ktorého citoval magazín People.

Iba nedávno sa v médiách objavila správa o tom, že McGraw s manželkou Hillovou predávajú jednu zo svojich početných nehnuteľností. V tomto prípade dokonca celý súkromný ostrov na Bahamách. Rodina tam trávila v minulosti veľa času. Teraz, keď sú už všetky dcéry dospelé, sa tam však vracali sporadicky.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #výchova #Faith Hill #Tim McGraw #dcéry

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...