Mojej dcére sa smejú, že má otca gaya! Ľudia dokážu byť fakt príšerne zlí

So svojimi troma kolegami patril kedysi v hudobnej formácii Blue medzi miláčikov ženského publika. Prekvapenie prišlo o pár rokov, keď spevák Duncan James potvrdil, že je homosexuál.

08.03.2021 00:00
debata
Spevák Duncan James na zábere z roku 2011. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 84322027 Spevák Duncan James na zábere z roku 2011.

Dnes žije 42-ročný Brit so svojím partnerom Rodrigom a aj napriek tomu, že ich vzťah údajne verejnosť vníma veľmi pozitívne a mnohí fanúšikovia mu fandia, nie všetko je úplne ideálne. James sa nedávno posťažoval, že jeho 16-ročná dcéra, ktorú mal počas vzťahu s bývalou partnerkou ešte pred verejným coming outom, trpí na posmešky a šikanu od spolužiakov či anonymných užívateľov internetu.

„Je vo veku, keď je väčšinu času zavesená na telefóne, s kamošmi sú na všetkých sociálnych médiách, sú na TikToku. Tak vyzerá jej život,“ citoval Jamesa denník The Sun. „Ale už si veľmi dobre uvedomila, že ľudia dokážu byť skutočne odporní. Dokážu písať odporné veci o tom, že som gay a ešte horšie o tom, že som gay otec,“ priznal sa Duncan James.

Spevák Duncan James na zábere z roku 2019. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 1532075096 Spevák Duncan James na zábere z roku 2019.

Jeho dcéra si vraj už prečítala vety typu ‚Nie je nechutné, že tvoj otec je na chlapov?‘ alebo ‚Nehanbíš sa za neho, je to buzík‘. Podľa známeho speváka je to príšerné a nerozumie motivácii takýchto ľudí. „Čo vás vedie k tomu, aby ste takéto niečo písali dieťaťu? Skutočne ste úplne mimo? Ľudia sú naozaj príšerní,“ skonštatoval.

Ako píše portál Attitude.com, on sám vraj často dostáva poštu od ľudí z rôznych krajín, v ktorej mu píšu o hriechu, o tom, že pôjde do pekla a bude potrestaný. „Zdá sa mi, že to robia preto, lebo sú sami vystrašení, alebo im ich náboženstvo hovorí, že byť homosexuál je nesprávne.“ Spevák má však už jasno. Od svojho oficiálneho coming outu je vraj šťastný a vyrovnaný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #internet #výchova #dcéra #homosexualita #Duncan James

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...