Čo to vlastne znamená - byť mužom? Stále sa to učí aj slávny Terminátor

Slávny otec 27-ročného Patricka Schwarzeneggera, Arnold Schwarzenegger, je jedným z najväčších hollywoodskych idolov, svoju kariéru začal ako kulturista v rodnom Rakúsku.

09.03.2021 00:00
Arnold Schwarzenegger. Foto: ,
Herec Arnold Schwarzenegger.
debata

Vo veku 20 rokov získal prestížny športový titul „Mr. Universe“, ďalší titul, „Mr. Olympia“, následne vybojoval 7-krát.

Niekdajší kulturista Schwarzenegger sa ako herec preslávil najmä vo filme Terminátor. V roku 2003 vstúpil do politiky, keď bol zvolený za guvernéra Kalifornie a na tejto pozícii pôsobil dve funkčné obdobia. A hoci sa stal ikonou žien aj mužov po celom svete už koncom od 70-tych rokov, podľa slov jeho syna Patricka sa stále učí, čo znamená byť mužom.

V rozhovore pre rubriku „Sixty Seconds“ Patrick o svojom otcovi a hviezde akčných filmov povedal: „Myslím si, že predstava o tom, čo je to byť mužom, sa za posledných pár rokov úplne zmenila, ale tiež sa menila za uplynulých 10, 50 či 100 rokov,“ opísal sympatický mladík, ktorý sa vydal takisto na hereckú kariéru a pokračoval: „Môj otec vyrastal v Rakúsku a Nemecku hneď po druhej svetovej vojne a v tom čase bolo veľa zlomených mužov. Takže nejaký ideál toho, čo znamená byť mužom, neexistoval… A potom sa oženil s mojou matkou a prišla na rad naša rodina, ktorej je súčasťou. Stále sa snaží zistiť, čo to skutočne znamená byť mužom.“

Arnold Schwarzenegger (73) má s Mariou Shriverovou štyri ratolesti – dcéry Katherine a Christinu a synov Patricka a Christophera. Okrem toho je aj otcom Josepha Baena, nemanželského syna, ktorý prišiel na svet počas Schwarzeneggerovho manželstva so Shriverovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Arnold Schwarzenegger #Patrick Schwarzenegger

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...