Populárni tínedžeri Ben & Mateo sa počas lockdownu postavili pred kameru! Výsledok si pozrite

Obľúbená dvojica českých tínedžerov Ben & Mateo - Benedikt Kis (13) a Mateo Klimek (14) predstavili novinku s názvom Swipe up, ku ktorej už nakrútili aj videoklip.

08.03.2021 00:00
Ben & Mateo Foto:
Duo Ben & Mateo.
debata

Novinke sa prvé dni po vydaní darí, za pár dní má už desiatky tisíc vzhliadnutí a na YouTube zbiera pozitívne ohlasy od fanúšikov.

Režisérsku taktovku videoklipu si vzal do rúk hudobný producent a obľúbený český influencer Patrik Dalton, známy pod prezývkou Pjay. Podieľal sa tiež na scenári, hudbe a napísal i text k pesničke. Hudbu mu pomáhal skladať Petr Janda najmladší, vnuk a menovec frontmana kultovej kapely Olympic.

Kameru, strih a grafiku si vzal do parády Jakub Janča a s chalanmi sa počas výroby poriadne vybláznil. Nakrúcalo sa pred green screenom v pražskom štúdiu FZG. Vďaka následnej Jakubovej digitálnej postprodukcii a špeciálnym efektom môžu diváci sledovať, ako Ben a Mateo postupne strácajú pevnú pôdu pod nohami a stávajú sa súčasťou virtuálnej reality. O choreografiu sa postaral tanečník, herec, spevák a rapper Carlos Marcano.

Chalani sa snažia využiť čas v lockdowne naplno a tvoriť koľko sa len dá. Nevýhodu toho, že sa zatiaľ nemôžu fanúšikom predstaviť naživo formou koncertov, premenili na výhodu. Zatvorili sa v nahrávacom štúdiu, vymýšľajú nové skladby a dokončujú svoj prvý spoločný album. Popritom už zároveň trénujú na koncertné turné, ktoré pôvodne plánovali na marec a napokon ho museli presunúť. Po uvoľnení opatrení vyrazia na koncertnú šnúru, ktorá má zatiaľ v zozname zastávky v siedmich českých a moravských mestách.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben & Mateo

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...