Meghan vraj pomýšľala na samovraždu, princ Harry obvinil otca Charlesa z ignorácie

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan Markleová prezradili, že ich druhé dieťa, ktoré sa má narodiť v lete, bude dievčatko. Uviedli to v rozhovore s americkou moderátorkou Oprah Winfreyovou, ktorý v USA odvysielali v nedeľu večer.

08.03.2021 06:47
Oprah Meghan and Harry Interview Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu počas jedného z uvoľnenejších a spokojnejších momentov v rozhovore s Oprah Winfreyovou.
debata (16)

Išlo o výnimočný pozitívny moment v rozhovore, ktorý sa týkal prevažne ich problémov v kráľovskej rodine, približuje agentúra AP. Ich prvé dieťa, syn Archie, bude mať v máji dva roky.

„Mať chlapca a potom dievča, čo si môžete viac želať?“ povedal Harry, ktorý sa k interview pridal po tom, ako Meghan hovorila s Winfreyovou sama.

Harry poprel, že by nečakane prekvapil kráľovnú Alžbetu II. oznámením, že s Meghan sa nevrátia k plneniu svojich povinností členov britskej kráľovskej rodiny. Podľa jeho slov tomu predchádzalo viacero konverzácií.

Vojvodkyňa Meghan na zábere z rozhovoru s...
Vojvodkyňa Meghan a jej manžel princ Harry na...
+211. FAKT: Meghan Markle v dokumente Netflixu...

Harry však povedal, že má pocit, že ho jeho otec princ Charles „nechal v štichu, pretože si prešiel niečím podobným“. „Vie, aké je to cítiť bolesť,“ uviedol s tým, že otec prestal reagovať na jeho telefonáty. Doplnil, že jeho otec i jeho brat princ William sú „uväznení“ v kráľovskom systéme.

V interview Harry hovoril tiež o svojich obavách, že sa „zopakuje história“, čím narážal na tragédiu okolo svojej matky princeznej Diany. Tá sa po rozchode s princom Charlesom odcudzila kráľovskej rodine a bola predmetom intenzívneho záujmu médií pred smrťou pri autonehode v Paríži v roku 1997.

„Urobili sme všetko pre to, aby sme mohli ostať v kráľovskej rodine,“ dodal Harry, podľa ktorého je jednoduchou odpoveďou na otázku, prečo s manželkou odišli z Británie, „chýbajúca podpora a chýbajúce porozumenie“. „Vzal som veci do vlastných rúk. Musel som to urobiť pre svoju rodinu,“ zdôraznil.

Vzťahy medzi párom a Buckinghamským palácom sú čoraz napätejšie a Markle obvinila Buckinghamský palác, že šíri o nej a jej manželovi nepravdy. Palác predtým oznámil vyšetrovanie Markleovej správania po správach britských médií, že v minulosti šikanovala zamestnancov paláca.

Meghan v úvode rozhovoru povedala, že do britskej kráľovskej rodiny vstúpila naivne, keďže o nej veľa nevedela. „Úplne som nechápala, čo je mojou úlohou,“ vyhlásila.

zväčšiť Vojvodkyňa Meghan na zábere z rozhovoru s... Foto: SITA/AP, Joe Pugliese/Harpo Productions via AP
Oprah Meghan and Harry Interview Vojvodkyňa Meghan na zábere z rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou.

Bývalá herečka, ktorá je Afroameričanka, tiež uviedla, že jej manžel Harry počas tehotenstva, keď čakala syna Archieho, povedal o obavách a konverzáciách v kráľovskej rodine o tom, „nakoľko tmavá by mohla byť jeho pokožka, keď sa narodí“.

Podľa vlastných slov mala Meghan v ťažkých časoch v kráľovskej rodine dokonca myšlienky na samovraždu. „Jednoducho som už nechcela žiť,“ povedala v interview. „Myslela som si, že by to vyriešilo situáciu pre všetkých,“ dodala s tým, že kráľovská rodina jej uprela pomoc v oblasti duševného zdravia.

16 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #rodina #Oprah Winfrey #samovražda #buckinghamský palác #dievčatko #vojvodkyňa Megha

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....