Clooneyho krásna Amal pozerá seriál Pohotovosť! Byť paf z manžela, sotva...

Zdá sa prim nemožné, že kultový seriál z lekárskeho prostredia nepoznala. Priniesol veľkú slávu práve hercovi Georgovi Clooneymu, jeho manželka Amal ho vraj pozerá až teraz. Zdá sa prim nemožné, že kultový seriál z lekárskeho prostredia nepoznala. Priniesol veľkú slávu práve hercovi Georgovi Clooneymu, jeho manželka Amal ho vraj pozerá až teraz.

10.03.2021 00:00
debata
Herec George Clooney a jeho manželka Amal na... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Herec George Clooney a jeho manželka Amal na zábere z času svojho sobáša v roku 2014. Herec George Clooney a jeho manželka Amal na zábere z času svojho sobáša v roku 2014.

Hollywoodsky herec a držiteľ Oscara to prezradil v podcaste SmartLess, v ktorom sa stretol s kolegom Jasonom Batemanom. „Moja žena teraz sleduje jednotlivé epizódy a mne to robí veľa problémov, pretože som zabudol na všetky tie hrozné veci, ktoré (Doug) robil, keď si preberal medzi ženami,“ uviedol v podcaste s humorom Clooney.

Postava lekára Douga Rossa, ktorú stvárňoval v rokoch 1994 až 1999, bola idolom mnohých žien a Clooneyho popularita stúpala aj vďaka jeho charizmatickému vzhľadu. Možno bude teraz tvoja žena z teba paf, keď si pozerá všetky tie staré časti, zavtipkoval si na Clooneyho adresu jeho kolegu narážajúc na obrovskú popularitu, ktorú hercovi rola priniesla. „Hmm, moja manželka taká nie je,“ skonštatoval len lakonicky Clooney.

Herec George Clooney na zábere zo seriálu... Foto: Warner Bros Television
clooney Herec George Clooney na zábere zo seriálu Pohotovosť s kolegyňou Julianou Marguliesovou.

Herec, ktorý v máji oslávi okrúhle šesťdesiate narodeniny, si právničku Amal Alamuddinovú vzal v roku 2014. Nejde však o jeho prvé manželstvo, to absolvoval v rokoch 1989 až 1993 s herečkou Taliou Balsamovou. Dvojica sa však rozišla rok pred štartom nakrúcania Pohotovosti a Clooney dlhý čas staval svoj imidž aj na tom, že sa už ženiť neplánuje. Aj vďaka tomu mu mnohé médiá dávali nálepku zarytého starého mládenca a zvyšovali tak jeho atraktivitu u diváčok.

Clooney v podcaste uviedol, že ho samého prekvapilo viac než kohokoľvek na svete, že sa do manželstva s Amal rozhodol vstúpiť tak rýchlo. "Bola úžasná, zábavná a krásna a láskavá. Úplne mi to podlomilo nohy. Po niekoľkých mesiacoch sme sa zasnúbili a do roka, čo sme sa stretli, sme sa vzali. Prekvapilo ma to viac ako pravdepodobne kohokoľvek iného na svete – a všetci ostatní boli dosť prekvapení,“ konštatoval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #manželka #George Clooney #pohotovosť #Amal Clooney

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...