Halle Berry zverejnila narodeninové vyznanie pre partnera: Toto chce počuť každý muž!

Americký hudobník Van Hunt oslávil v pondelok svoje narodeniny a jednej z najkrajších gratulácií sa dočkal od svojej partnerky - hollywoodskej hviezdy Halle Berryovej.

09.03.2021 13:15
Herečka Halle Berry si nevzala pod šaty žiadnu... Foto: ,
Herečka Halle Berry na archívnom zábere.
debata

Držiteľka Oscara, ktorá tvorí pár s rodáčkom z Daytonu zhruba rok, pridala na svojom Instagrame spoločnú fotografiu dvojice a pridala aj romantické vyznanie. „Skutočná žena zvládne všetko sama, ale skutočný chlap ju v tom nenechá. Krásne narodeniny, VanO. Len si želám, kiežby som ťa poznala skôr, lebo tým dlhšie by som ťa mohla milovať,“ vyhlásila Berry na Instagrame.

Hollywoodska herečka má za sebou niekoľko menej príjemných skúseností s mužmi, pričom medzi nimi rozhodne vyčnieva najmä vzťah s modelom Gabrielom Aubrym, ktorý je aj otcom jej staršej dcéry Nahly. Dvojica sa nerozišla v dobrom a už niekoľko rokov sa ich nie práve priateľský vzťah rieši aj v médiách. Nedávno sa Berry vyjadrila priamo na sociálnej sieti o tom, akú nespravodlivosť cíti v systéme. Išlo o platenie alimentov, ktoré jej súd nariadil každý mesiac uhradiť svojmu ex-partnerovi v rámci striedavej starostlivosti o dcéru Nahlu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

„Nebudem hovoriť o výživnom, pretože som sa oň nikdy neprosila a ani ho neplatila, ale alimenty na dieťa platím už dekádu. Myslím, že tieto rozumné čiastky by malo slúžiť najmä na podporu dieťaťa. Väčšina zákonov však umožňuje opatrovateľom, aby využívali svoje deti k získaniu peňazí a blahobytu, ktorý si vôbec nezaslúžili. A mnohonásobne prevyšujú potreby dieťaťa. Z vlastnej skúsenosti musím povedať, že to je náročné a úplne sympatizujem s mužmi, ktorí sa cítia byť zneužití systémom,“ napísala v diskusii herečka.

Okrem vzťahu s Aubrym má Berry za sebou aj manželstvo s hercom Olivierom Martinezom, s ktorým má syna Macea. Ešte predtým bola vydatá za hudobníka Erica Benéta a prvé manželstvo uzavrela so športovcom Davidom Justiceom ešte začiatkom 90-tych rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #narodeniny #Halle Berry #Van Hunt

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....