Bezosova ex sa znova vydala! Tipnite si, kde si našla 50-ročná miliardárka manžela

50-ročná MacKenzie Scott sa po rozchode so zakladateľom Amazonu, Jeffom Bezosom, znovu vydala.

09.03.2021 11:00
Podnikateľka a filantropka MacKenzie Scott na... Foto: ,
Podnikateľka a filantropka MacKenzie Scott na archívnom zábere.
debata

Novým mužom po jej boku je učiteľ Dan Jewett. Dvojica sa novinkou pochválila na stránke organizácie Giving Pledge. „Šťastnou náhodou som sa oženil s jedným z najštedrejších a najláskavejších ľudí, akých som kedy poznal,“ napísal Dan Jewett na webe iniciatívy The Giving Pledge.

Aj na „amazon profile“ MacKenzie Scottovej, ktorá je okrem iného autorkou dvoch kníh, sa objavila informácia, že spolu s jej štyrmi deťmi a manželom Danom žije v meste Seattle. Niekoľko amerických médií v pondelok citovalo aj správu Jeffa Bezosa: „Dan je úžasný muž a mám z nich radosť.“ Podľa zverejnených informácií pracuje Dan Jewett ako učiteľ na súkromnej škole, ktorú navštevujú práve deti Scottovej a Bezosa.

50-ročná MacKenzie Scott sa v roku 2020 stala najštedrejšou prispievateľkou na charitu. Po rozvode s Bezosom sa zo Scottovej stala druhá najbohatšia žena planéty. Len za posledné štyri mesiace roku 2020 venovala charitatívnym organizáciám rôzneho zamerania viac ako 4,2 miliardy dolárov. Už v júli pritom na podobné účely smerovalo z jej nadácií 1,7 miliardy dolárov. V súčte sa tak jej odhadovaný príspevok na charitu a filantropiu blíži k šiestim miliardám.

Šéf Amazonu a najbohatší muž sveta Jeff Bezos... Foto: SITA/AP, Rafiq Maqbool
Jeff Bezos so svojou partnerkou Lauren Sanchez Šéf Amazonu a najbohatší muž sveta Jeff Bezos so svojou partnerkou Lauren Sanchezovou.

Jeff Bezos a MacKenzie Scott majú spolu troch synov a jednu dcéru, ktorú si adoptovali z Číny. V roku 2019 svet obletela správa, že zakladateľ a generálny riaditeľ internetového obchodu Amazon Jeff Bezos sa dohodol na rozvode so svojou ženou MacKenzie. Dvojica bola spolu 25 rokov. Bezos bol najbohatším človekom na svete, v januári 2021 ho však v rebríčku miliardárov Bloomberg Billionaires Index predbehol zakladateľ Tesly Elon Musk.

Bezos má po svojom boku partnerku, moderátorku Lauren Sanchezovú. V roku 2019 „The National Enquirer“ priniesol informácie, že Jeff Bezos si od apríla roka 2018 posielal erotické sms-ky a fotografie práve s peknou moderátorkou – mal jej posielať dokonca zábery svojho prirodzenia a horúce správy, ktoré magazín aj zverejnil. Ich románik tak prerástol do vážneho vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jeff Bezos #Mackenzie Scott

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...