Rekordná sledovanosť rozhovoru Harryho a Meghan! Už ho videlo takmer 50 miliónov ľudí

Viac ako 49 miliónov ľudí po celom svete videlo v televízii alebo na streame rozhovor princa Harryho a jeho manželky Meghan s moderátorkou Oprah Winfreyovou, ktorý v noci na pondelok odvysielala americká stanica CBS.

10.03.2021 10:10
Oprah Meghan and Harry Interview Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu počas jedného z uvoľnenejších a spokojnejších momentov v rozhovore s Oprah Winfreyovou.
debata (1)

Meghan v interview obvinila rodinu svojho muža z rasistických úvah a uviedla, že kvôli tlaku najbližšieho okolia i médií pomýšľala na samovraždu. Harry zase hovoril o tom, že sa ako vysoko postavený člen kráľovskej rodiny cítil uväznený a že rodina podľa neho Meghan dostatočne nepodporovala. Manželia sa vlani vzdali svojich rolí v rámci kráľovskej rodiny a teraz žijú v americkom štáte Kalifornia.

Rozhovor vyvolal množstvo búrlivých reakcií. Televízia CBS v utorok oznámila, že len v Amerike reláciu videlo 17,8 milióna divákov, čo znamená najväčšiu sledovanosť mimoriadneho zábavného programu od oscarového ceremoniálu vo februári 2020. Program tiež v pondelok odvysielala britská televízia ITV, kde ho videlo 13,3 milióna divákov a je dostupný tiež na streamovacích platformách.

Televízia CBS uviedla, že počet divákov relácie dosiahol 49,1 milióna v 17 krajinách sveta a stále rastie. Rozhovor bude v USA znovu odvysielaný v piatok.

Najsledovanejšie podujatie v americkej televízii býva tradične finále zámorskej ligy amerického futbalu (NFL) nazývané Super Bowl. Každoročne priťahuje viac ako 100 miliónov divákov.

Vojvodkyňa Meghan na zábere z rozhovoru s...
Vojvodkyňa Meghan a jej manžel princ Harry na...
+211. FAKT: Meghan Markle v dokumente Netflixu...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...