Tajná svadba? Kylie Minogue vyvolala rozruch novými zábermi. Kde je pravda?!

Gratulácie, nadšené reakcie a blahoželania. Austrálska rodáčka Kylie Minogue sa ich dočkala po zverejnení nových záberov na Instagrame. Mnohí si myslia, že je z nej vydatá dáma.

11.03.2021 00:00
debata
Speváčka Kylie Minogue. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Speváčka Kylie Minogue pôsobila až prekvapivo ležérne. Speváčka Kylie Minogue.

Päťdesiatdvaročná diva, ktorá má na konte hity ako I should be so lucky či Locomotion alebo naposledy Magic, zavesila na svojom profile na Instagrame dve fotografie. Oblečené ma nich biele šaty z hrubšej čipky od značky Valentino a v rukách sa črtá kytica žltých kvetov, pravdepodobne ruží. Niet teda divu, že sa okamžite vyrojili dohady o tom, či sa austrálska hviezda vydala.

O svadbe Minogue a jej partnera Paula Solomonsa, s ktorým tvoria pár už niekoľko rokov, sa špekulovalo najmä v poslednom čase. Speváčka však držala bobríka mlčanlivosti a detaily s verejnosťou neriešila. To urobila namiesto nej nevlastná matka Paula Solomonsa, podľa ktorej sa dvojica určite plánuje vziať. Dokonca pridala detaily o svadbe v austrálskom Melbourne, odkiaľ potenciálna nevesta pochádza.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie Minogue (@kylieminogue)

Ešte začiatkom februára však Kylie Minogue, ktorá minulý rok vydala album Disco, uviedla na svojom profile na Twitteri, že je „zamilovaná, ale nie zasnúbená“.

Ak vychádzame z toho, že Kylie je „stará škola“ a má rada veci pekne po poriadku, na svadbu si bude treba ešte počkať. Niektoré médiá sa však dohadujú tiež o tom, či o šesť rokov mladší Solomons nepreskočil všetky „dôležité fázy“ a rovno si neodviedol celebritnú partnerku k oltáru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #Instagram #Kylie Minogue #Paul Solomons

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....