Adele definitívne rozvedená! Výsledok? Spokojnejšia hádam byť nemôže...

Rozvody v šoubiznise sú zvyčajne tvrdým súbojom dvoch bývalých partnerov. Zdá sa, že v prípade britskej speváčky Adele to dopadlo o niečo šťastnejšie.

11.03.2021 09:25
Adele Foto: ,
Speváčka Adele na archívnom zábere z roku 2017.
debata

Niekoľkonásobnú držiteľku Grammy a víťazku Oscara a jej manžela Simona Konecki definitívne rozviedol pred pár dňami súd v Los Angeles. Podľa informácií médií sa bývalí partneri dohodli na spoločnej starostlivosti o syna Angela, ktorý má osem rokov. Zároveň podľa dokumentov, ktorými disponuje portál TMZ.com, nebude ani jeden z bývalých partnerov tomu druhému vyplácať alimenty na dieťa.

Čo je však dôležitejšie pre samotnú Adele, z jej odhadovaného majetku v hodnote 175 miliónov dolárov údajne nemusí vyplatiť svojmu exmanželovi vôbec nič. Takýto postup nie je v šoubiznisových partnerstvách zvyčajný, no obaja partneri sú s ním údajne spokojní.

Rozchod páru prebiehal podľa súdnych dokumentov s pomocou mediatóra a v duchu poradenstva na vystríhanie sa konfliktov medzi bývalými manželmi. Adele aj Simon údajne spoločne vyjadrili ochotu a snahu absolvovať proces rozvodu bez zbytočných súdnych sporov a konfliktov a s ohľadom na blaho ich spoločného syna.

Speváčka požiadala o rozvod v septembri 2019, po zhruba siedmich rokoch manželstva. Vzťah s Koneckim či výchovu dieťaťa sa snažila hudobná diva uchrániť pred pozornosťou médií aj paparazzov. Tajne prebehla aj svadba páru. Po ohlásení rozvodu 32-ročná Adele prekvapila verejnosť aj fanúšikov svojou vizuálnou zmenou. Zmenila jedálniček, začala cvičiť a údajne schudla takmer 50 kilogramov. Jej príležitostné zábery na Instagrame túto zmenu potvrdzujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Adele #manžel #vyrovnanie

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...