Kontaktuj ma cez ochranku, odkázaj vraj West Kardashianovej. Už spolu nehovoria

Už niekoľko týždňov je známe, že známu manželskú dvojicu Kim Kardashianovú a Kanye Westa čaká rozvod. Zdá sa však, že partneri a rodičia štyroch detí si to navzájom neplánujú uľahčiť.

14.03.2021 00:00
debata
Televízna hviezda Kim Kardashian a jej stále... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kim Kardashian a jej výnimočne sa usmievajúci manžel Kanye West. Televízna hviezda Kim Kardashian a jej stále manžel Kanye West na archívnom zábere.

Ako informuje stránka PageSix.com, dvojica sa údajne už dávno spolu nezhovára. Stať sa tak malo ešte pred požiadaním o rozvod a na popud rapera a dizajnéra, ktorý si zmenil telefónne číslo. „Môžeš ma kontaktovať cez moju ochranku, odkázal jej,“ tvrdí zdroj, ktorý cituje stránka.

Napriek tomu sa vraj šoubiznisový pár stále delí o rodičovské povinnosti a televízna hviezda Kim vraj manželovi dôveruje v starostlivosti o ne. „Kanye deti miluje a vída sa s nimi často. Ona z domu odíde, on príde a trávi čas s deťmi. Majú armádu pestúnok a aupariek, takže tá tranzícia je pomerne ľahká,“ informoval zdroj.

Podľa viacerých médií však dvojica zvádzala chvíľku boj o luxusnú nehnuteľnosť v Hidden Hills, kde kedysi spoločne žili. Išlo totiž o vysnívaný Westov projekt, na ktorom sa spolupodieľal ako architekt a interiérový dizajnér. Pozemok, na ktorom sa vila nachádza, však vlastní Kim a tá investovala aj polovicu peňazí do renovácie pôvodnej nehnuteľnosti, ktorá sa na mieste nachádzala.

„Kim bojovala za to, aby jej vila zostala, pretože to je miesto, kde vyrastajú deti. A samozrejme vyhrala,“ píše Page Six. Westovi zostal ranč vo Wyomingu, kde posledné dva roky trávil pomerne veľa času. Momentálne sa však znovu údajne nachádza v Los Angeles, kde začal pracovať na nových nahrávkach. Dôvodom má však byť aj to, že je to jednoduchšie miesto pre pobyt, ak chce byť so svojimi štyrmi deťmi. „Kim si nepraje, aby sa deti neustále trmácali do Wyomingu a späť,“ skonštatoval informátor portálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kim Kardashian #Kanye West #komunikácia

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...