Jennifer Garner má toho plné zuby! Čo vnieslo toľko strachu do jej rodiny?

Jennifer Garner (48) vie o prenasledovaní paparazzi fotografmi svoje.

13.03.2021 00:00
Herečka Jennifer Garner na premiére filmu... Foto: ,
Herečka Jennifer Garner.
debata

Nielen fakt, že je slávna, k nej neustále priťahoval objektívy. Problémy, ktoré prežívala v manželstve s Benom Affleckom, záujem médií priťahovali takisto.

Herečka pre „Hollywood Reporter“ opísala, ako paparazzi traumatizovali jej tri deti, ktorých otcom je práve herec a režisér, Ben Affleck. Samuel (9), Seraphina (12) a Violet (15) sa kvôli svojim zážitkom s fotografmi báli kamier. Momentálne však podľa nej nie je možné predpovedať, aký dopad bude mať záujem tlače o jej deti. "Budeme sa ich musieť na to spýtať, až budú staršie,“ uviedla Garner.

Spomenula napríklad postreh jej staršej dcéry. „Stála na stoličke a hovorila: ‚Nezavolali sme ich. Nechceme tie kamery, sú strašidelné. Tí muži sú strašidelní, behajú okolo a preto je ťažké cítiť sa ako dieťa, keď vás stále ktosi prenasleduje‘.“ Neustále sledovanie objektívmi prinieslo do jej malej rodiny veľa strachu, ako uviedla. Aj keď svoje deti išla iba vyzdvihnúť zo školy či škôlky, prenasledovalo ju asi 15 áut. Nemohla prežiť ani jeden deň bez toho, aby ju ktosi nefotografoval.

V roku 2015 ohlásil manželský pár Jennifer Garner – Ben Affleck rozchod. Pod problémy v manželstve sa podpísala aj Affleckova závislosť od alkoholu. Rozvod považuje slávny herec a držiteľ Oscara za svoje veľké zlyhanie. „Vo svojom živote najviac ľutujem to, že som sa nechal rozviesť. Hanba je jedovatá emócia. Nič pozitívne sa v nej nedá nájsť,“ povedal v roku 2020 pre „The New York Times“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...