Kate a William na verejnosti! Na priame otázky o Harrym a Meghan odzneli jasné odpovede

Po škandalóznom rozhovore vojvodkyne Meghan a princa Harryho s Oprah Winfreyovou sa medzi ľuďmi objavili Kate a William.

11.03.2021 13:55
vojvodkyňa kate Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate sa vo štvrtok objavili na verejnosti.
debata (2)

Prvé oficiálne vystúpenie na verejnosti majú tento rok za sebou princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Kate. Medzi malých školákov v zariadení „School21“ zavítali len pár dní po odvysielaní sledovaného rozhovoru vojvodkyne Meghan a princa Harryho s moderátorkou Oprah Winfreyovou. A keďže rozhovor, v ktorom Harry a Meghan veľmi otvorene skloňovali slovo rasizmus vyvolal búrlivé reakcie, práve objavenie sa Williama a Kate na verejnosti bolo médiami extrémne sledované.

Vojvodkyňa Kate počas návštevy "School21", na...
Vojvodkyňa Kate počas návštevy "School21", na...
+3Vojvodkyňa Kate počas návštevy "School21", na...

Počas príchodu do školy sa k dvojici dostal novinár Sky News, Inzamam Rashid, ktorý položil Williamovi otázky. Opýtal sa ho, či už hovoril s bratom, odkedy bol odvysielaný sledovaný rozhovor, na čo William odpovedal: „Nie, zatiaľ som s ním nehovoril, ale budem.“ Druhá otázka z úst reportéra znela: „Je kráľovská rodina rasistická? Na to William odpovedal: "V žiadnom prípade nie sme rasistická rodina.“

Dvojica sa vo štvrtok ukázala bok po boku na návšteve jednej zo škôl vo východnom Londýne, v rámci propagovania programu boja za duševné zdravie, ktorému sa vojvodkyňa Kate venuje už niekoľko rokov v rámci kráľovskej nadácie. Aj na túto tému prišlo v spomínanom rozhovore so slávnou moderátorkou.

Vojvodkyňa Meghan pred kamerami opísala, že v ťažkých časoch v kráľovskej rodine dokonca pomýšľala na samovraždu. „Jednoducho som už nechcela žiť,“ povedala v interview. "Myslela som si, že by to vyriešilo situáciu pre všetkých,“ dodala s tým, že kráľovská rodina jej uprela pomoc v oblasti duševného zdravia. Práve jej švagriná Kate v roku 2018 začala s programom duševného zdravia na základných školách, túto tému považuje za nesmierne dôležitú.

Rozhovor, ktorý v noci na pondelok odvysielala americká stanica CBS, si už pozrelo viac ako 49 miliónov ľudí po celom svete – v televízii alebo na streame.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Oprah Winfrey #Princ Wiliam

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...