Postavička ako lusk! Dvojnásobná mama Diana Hágerová necelé dva mesiace po pôrode ohúri

Začiatkom februára sa moderátorka Diana Hágerová a jej partner, Roman Juraško, stali dvojnásobnými rodičmi.

12.03.2021 12:00
diana hágerová Foto:
Diana Hágerová a Roman Juraško.
debata

K ich dcérke Izabelke, ktorú sympatická blondínka priviedla na svet v roku 2017, už pribudol malý braček. Čerství dvojnásobní rodičia sa tak už šesť týždňov tešia z nového prírastku do rodiny, fotografiami so synom sa na Instagrame pýši aj hrdá mamička.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Hágerová (@dihager)

Ale jej fanúšikov, ktorých má na Instagrame takmer 60 000, zaujalo aj čosi iné. Ako vidieť na fotografiách, Hágerová má necelé dva mesiace po druhom pôrode opäť krásnu postavičku, na ktorej na prvý pohľad niet ani stopy po tehotenských kilách.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Hágerová (@dihager)

Markizácka moderátorka, ktorú divácí poznajú z Telerána, sa nijako netají tým, že žije aktívne. Ako v minulosti povedala pre TV Pravda, aj s dcérkou Izabelkou pravidelne chodila na dlhé, 8 až 10 kilometrové prechádzky, takisto sa venovali spoločným športovým aktivitám.

Záberom z prechádzky v prírode sa Hágerová pochválila aj teraz, pri kočíkovaní druhého potomka. Ale fanúšikov potešila aj záberom, na ktorom udrie do očí jej dokonale ploché bruško v kimonovom tope, ktoré predviedla pred objektívom. Vzhľadom na skutočnosť, že vždy patrila k aktívnym ženám, ktoré sa cvičeniu nevyhýbali, si túto aktivitu jej telo zapamätalo a po pôrode sa rýchlo a celkom prirodzene dostalo späť do formy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Roman Juraško #Diana Hágerová

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....