Al Pacino zaskočený v uliciach Milána: Toto na neho vytasila verná fanúšička!

Hoci filmový priemysel čelí ťažkým časom a množstvo produkcií bolo zastavených pre pandémiu, zdá sa, že legendárny režisér Ridley Scott poľaviť neplánuje. A pandémia ho nezastaví.

14.03.2021 12:00
Italy Al Pacino Gucci Movie Foto: ,
Herec Al Pacino odchádza z Palazzo Parigi v Miláne, kde nakrúcal scény nového filmu režiséra Ridleyho Scotta.
debata (1)

Autor filmov ako Votrelec, Blade Runner či Kráľovstvo nebeské nakrúca už niekoľko týždňov v Európe novinku podľa skutočného príbehu o vražde Maurizia Gucciho a podarilo sa mu do nej zlákať skutočné hviezdy. Okrem speváčky Lady Gaga, ktorá sa objaví v titulnej role „čiernej vdovy“ Patrizie Reggianiovej, prijali ponuku aj herci ako Robert de Niro či Al Pacino.

Práve druhý menovaný sa nachádza tiež v Taliansku a napriek tomu, že vo svojom veku 80 rokov je jasná riziková skupina pre vírus covid-19, fotografi ho zachytili vo štvrtok v uliciach. Pacino s úsmevom opúšťal jeden z mestských palácov v Miláne, kde prebiehala časť nakrúcania a pred budovou sa zrazil s fotografmi aj fanúšikmi.

zväčšiť Herec Al Pacino odchádza z Palazzo Parigi v... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Herec Al Pacino odchádza z Palazzo Parigi v Miláne, kde nakrúcal scény nového filmu režiséra Ridleyho Scotta. Herec Al Pacino odchádza z Palazzo Parigi v Miláne, kde nakrúcal scény nového filmu režiséra Ridleyho Scotta. Takto ho prekvapila talianska podnikateľka Stefania Nobile v koženej bunde s portrétom z Pacinovho filmu Zjazvená tvár.

Reportérom sa podarilo zachytiť roztomilú situáciu, keď sa pred legendárneho herca postavila talianska fanúšička a predviedla mu svoj módny kúsok. Išlo o koženú bundu značky Philip Plein, na chrbáte ktorej je vytlačený záber z Pacinovho kultového filmu Zjazvená tvár.

Herec takúto „fanúšikovskú oddanosť“ ocenil úsmevom, no potom si to zamieril do hotela, kde boli aj so zvyškom štábu ubytovaní. Iba deň pred týmto momentom zachytili talianski reportéri v uliciach Milána aj speváčku Lady Gaga, ktorá nakrúcala dve rozličné scény do pripravovaného filmu. Raz so šatkou vlasoch a kožušinovom kabáte, potom s výraznými čiernymi kučeravými vlasmi. Vo filme sa predstavia aj herci Jared Leto či Adam Driver, ktorý stvárni práve Maurizia Gucciho.

Toho v roku 1995 zavraždili na schodoch pred jeho kanceláriou, neskôr vyšlo najavo, že vraždu si objednala práve jeho manželka Patrizia. Tá sa odpykala väčšiu časť takmer tridsaťročného trestu, no momentálne už je na slobode a žije v ústraní.

Speváčka a herečka Lady Gaga počas nakrúcania...
Speváčka a herečka Lady Gaga (v strede)...
+3Režisér Ridley Scott na pľaci nakrúcania svojho...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Miláno #nakrúcanie #fanúšička #Ridley Scott #Al Pacino

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...