Silikónová bábika na sex? Fazule v ružovej konzerve? Aj také boli ponuky na podnikanie pre Paris Hilton

Paris Hilton, ktorá 17. februára oslávila okrúhlu 40-ku, je nielen modelka a speváčka, ale aj podnikateľka.

15.03.2021 00:00
Paris Hilton Foto: ,
Boháčka Paris Hilton.
debata

A keďže disponuje značným majetkom, rôzne firmy jej ponúkali všakovaké formy spolupráce. Dedička hotelového impéria sa už dávno etablovala ako podnikateľka v módnom biznise, takisto na poli kozmetických produktov. V priebehu života však dostala množstvo obchodných ponúk, dokonca aj ponuky z erotického biznisu. Porozprávala o tom v programe „Hot Ones“.

„Táto spoločnosť chcela vyrobiť silikónové bábiky na sex s názvom Paris Hilton, ktoré by vyzerali ako ja,“ opísala čerstvá 40-nička a dodala: „Viete, toto je posledná vec, ktorú by som chcela v biznise robiť.“ O ponuke vraj neuvažovala ani chvíľu. „Takže som povedala rázne nie. Len nemôžem dodnes uveriť, že mi tento návrh vôbec dali. Bolo to dosť desivé,“ priznáva Paris.

Oveľa neškodnejším, ale takisto pozoruhodným nápadom, boli konzervované fazule s jej menom. „Spýtali sa ma, či by som si nechcela vytvoriť vlastný rad konzervovaných parížskych fazúľ.“ Ponuku takisto odmietla so slovami, že konzervované fazule sa naozaj do jej portfólia výrobkov nehodia. Výrobcovia jej ukázali konzervu ružovej farby, ktorú zdobila jej fotografia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...