Hudobný dôchodok? Selena Gomez priznala, že naň pomýšľa. Dôvodom sú...

Nedovŕšila ešte ani tridsiatku, ale v už sa vraj údajne viackrát zamýšľala nad tým, že skončí so svojou hudobnou kariérou. Speváčka Selena Gomez to priznala v rozhovore pre magazín Vogue.

15.03.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Americká hviezda sa priznala magazínu, že zvažovala koniec svojej hudobnej kariéry. „Je ťažké pokračovať v robení hudby, ak vás ľudia vôbec neberú vážne. Mala som momenty, keď som si hovorila, aký to má zmysel? Pýtala som sa seba, prečo v tom stále pokračujem,“ uviedla Selena Gomez, ktorú magazín Vogue umiestnil na titulnú stranu aprílového vydania.

„Napríklad pri skladbe Lose you to love me som mala pocit, že to je najlepšia pieseň, akú som kedy spravila. Ale pre niektorých ľudí to stále nebolo dosť,“ posťažovala si v interview s americkým módnikom. Zároveň však dodala, že si myslí, že mnoho ľudí si dokáže jej hudbu užiť a prináša im radosť.

„Ale nabudúce, keď nahrám album, bude iný. Dám tomu ešte jednu šancu. Poslednú šancu predtým než možno pôjdem do hudobného dôchodku,“ dodala ešte Gomez.

Na jej slová však vzápätí reagovali mnohí fanúšikovia, ale dokonca aj slávni kolegovia, ktorí ju prosili, aby tak nerobili. Medzi nimi bola napríklad raperka Cardi B. Gomez len nedávno zverejnila novinku, ktorá vznikla v spolupráci s DJ Snake-om – singel Selfish Love.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dôchodok #kariéra #koniec #Selena Gomez #Vogue

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...