To je šok! Jennifer Lopez a Alex Rodriguez sa rozišli

Po štyroch spoločných rokoch je koniec! Známy pár sa po dvakrát odloženej svadbe už pred oltár nepostaví.

13.03.2021 10:45
Herečka Jennifer Lopez a jej snúbenec Alex... Foto: ,
Herečka Jennifer Lopez a jej snúbenec Alex Rodriguez na archívnej snímke.
debata

Sledovaný pár už dva razy preložil plánovanú svadbu. Podľa aktuálnych informácií sa už spoločne pred oltár Lopez a Rodriguez nepostavia. Ako cituje svoj zdroj magazín People či stránka PageSix, 51-ročná speváčka a 45-ročný športovec zrušili zasnúbenie. Ako uvádza spomínaná stránka, zasnúbenie mal zrušiť Rodriguez. „Ale koniec dvojica skloňovala už dlhší čas,“ píše spomínaná stránka, podľa ktorej je však definitívny rozchod páru veľmi čerstvý.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Dvojica sa ešte počas februára bok po boku spoločne usmievala na záberoch z dovolenky v Dominikánskej republike. Ako citoval svoj zdroj UsWeekly, marec už láske nepatril: „Naposledy sa videli 1. marca. Odvtedy sa nevideli. V ich vzťahu už nejaký čas pretrvávali problémy.“ Rodriguez má od toho dátumu žiť v Miami už ako single muž.

Dvojica sa zasnúbila v roku 2019 počas dovolenky v Baker's Bay, len pár týždňov po oslave ich druhého výročia. Párik potvrdil spoločné zasnúbenie aj prostredníctvom Instagramu. Na ruke Lopezovej sa vtedy ligtal masívny diamantový prsteň. Rozchod tak prišiel po štyroch rokoch vzťahu.

Pre Lopezovú išlo o šieste zásnuby v jej živote. So spevákom Marcom Anthonym Lopez žila v manželstve v rokoch 2004 až 2014. Pred ním bola vydatá za kubánskeho rodáka Ojaniho Noua, ich manželstvo trvalo v rokoch 1997 až 1998. Potom nasledovalo manželstvo s tanečníkom Crissom Juddom (2001 až 2003). Hoci bola vydatá tri razy, zasnúbená bola 6-krát.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...