Lopez sa ozvala po správach o rozchode s Rodriguezom! Je to takto...

V sobotu ráno priniesli americké médiá šokujúcu správu o rozchode Jennifer Lopezovej a jej snúbenca, Alexa Rodrigueza.

13.03.2021 20:17
Alex Rodriguez a Jennifer Lopez prišli na... Foto: ,
Alex Rodriguez a Jennifer Lopez.
debata (2)

Magazín People či stránka PageSix citovali svoje zdroje z okolia hviezdneho páru, podľa ktorých sa mal ich vzťah už skončiť. „Naposledy sa videli 1. marca. Odvtedy sa nevideli. V ich vzťahu už nejaký čas pretrvávali problémy,“ uvádzali spomínané médiá.

Po mediálnej smršti sa s oficiálnym vyhlásením v sobotu prihlásil aj sledovaný pár, ich slová citovala stránka TMZ. „Všetky správy boli nepravdivé. Napriek nejakým problémom sme stále spolu,“ znelo vo vyhlásení. Ako ďalej uviedol zdroj pre magazín People, Lopez sa momentálne pracovne nachádza v Dominikánskej republike, zatiaľ, čo Rodriguez žije a pracuje v Miami. Takže je pre nich ťažšie sa vidieť, aj vzhľadom na situáciu okolo ochorenia Covid-19.

Dvojica sa ešte počas februára bok po boku spoločne usmievala na záberoch z dovolenky v Dominikánskej republike. Počas pandémie bolo horúco aj okolo ich plánovanej svadby, ktorú museli už dva razy odložiť, čo potvrdila aj sama Lopez v decembri pre americké médiá. „Museli sme našu svadbu zrušiť kvôli covidu, kvôli karanténe. Vlastne sme tak urobili už dvakrát, čo nevie asi veľa ľudí. Mali sme plány a najprv sa zrušil prvý termín, potom aj druhý. Takže neviem, kedy to vlastne celé urobíme.“

Dvojica sa dala dohromady v roku 2017, zasnúbila sa v roku 2019 počas dovolenky v Baker's Bay, len pár týždňov po oslave ich druhého výročia.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #svadba #Jennifer Lopez

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...