Manžela britskej kráľovnej, princa Philipa, prepustili z nemocnice

Manžel britskej kráľovnej sa liečil z infekcie a podstúpil aj procedúru pre srdcové ťažkosti. Nepredpokladá sa, že jeho hospitalizácia súvisela s koronavírusom.

16.03.2021 12:55
Philip Foto: ,
Princ Philip na archívnej snímke.
debata (2)

Manžela britskej kráľovnej, deväťdesiatdeväťroč­ného princa Philipa, v utorok prepustili z londýnskej nemocnice po liečbe infekcie a podstúpení procedúry v súvislosti so srdcovými problémami. Hospitalizovali ho s infekciou 16. februára v súkromnej Nemocnici kráľa Eduarda VII. Neskôr ho na kratší čas preložili do Nemocnice svätého Bartolomeja, ktorá sa špecializuje na liečbu pacientov so srdcovými ochoreniami. Po podstúpení procedúry sa vrátil do Nemocnice kráľa Eduarda VII.

Princ Philip opúšťa nemocnicu. Foto: SITA/AP, Stefan Rousseau
Princ Philip Princ Philip opúšťa nemocnicu.

Odchod princa Philipa z nemocnice zachytili fotografi čakajúci pred jej dvermi. Buckinghamský palác sa zatiaľ ku skončeniu hospitalizácie nevyjadril. Nepredpokladá sa, že Filipovo ochorenie súviselo s koronavírusom. Princ aj jeho manželka, kráľovná Alžbeta II., sa proti ochoreniu COVID-19 zaočkovali v januári, pričom svoju vakcináciu zverejnili s cieľom povzbudiť ostatných, aby sa dali zaočkovať.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Philip

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....