Byť otcom 10 detí? Eddie Murphy to zbožňuje, vraj nemá jediné 'zlé semeno'

Filmový svet ho registruje ako jedného z najznámejších komediálnych hercov. On sám tvrdí, že jeho najvďačnejšou rolou je tá životná - otcovská.

18.03.2021 00:00
debata (1)
Eddie Murphy a Paige Butcher na premiére filmu... Foto: SITA/AP
Eddie Murphy Eddie Murphy a Paige Butcher na premiére filmu Joker v Los Angeles.

Americký herec Eddie Murphy v rozhovore v podcaste WTF vyhlásil, že je pre neho obrovská radosť byť otcom a že jeho deti sú pre neho „stredobodom všetkého“. „V apríli budem mať 60 a mám všetky tie deti,“ vyhlásil s humorom herec, ktorý je dovedna otcom desiatich ratolestí. „Milujem byť otcom,“ pokračoval.

Už dávno ho vraj prestala baviť myšlienka, že by mal ročne nakrútiť tri nové filmy a neustále striedať lokácie či prácu. „Prichádzam na to znovu a znovu a uvedomil som si, že ak deti dáte na prvé miesto, neurobíte zlé rozhodnutie,“ vysvetlil Murphy. So svojimi potomkami sa vraj cíti byť požehnaný. Dôvodom je aj fakt, že všetkých desať detí sa podľa neho vydarilo.

„Nemám žiadne zlé semeno. Nemám žiadne dieťa, pri ktorom by ste si hovorili, tak ty si ten vyvolený, vyvolená. Moje decká sú skvelí, normálni ľudia – žiadne z nich nie je rozmaznané hollywoodske decko,“ komentoval tiež herec, ktorého diváci poznajú z hitov ako Policajt z Beverly Hills či viacerých komédií.

Herec Eddie Murphy (v strede) na zábere z roku... Foto: SHUTTERSTOCK
Herec Eddie Murphy (v strede) na zábere z roku 2009 s časťou svojich ratolestí. Herec Eddie Murphy (v strede) na zábere z roku 2009 s časťou svojich ratolestí.

Murphy tesne pred šesťdesiatkou zakotvil vo vzťahu s modelkou Paige Butcherovou, ktorá je matkou dvoch jeho najmladších detí. Dcéru Angel porodila jeho bývalá partnerka, speváčka a ex-členka Spice Girls Mel B. Otcovstvo však musel dokázať až DNA test, pretože Murphy odmietal dievčatko uznať za svoje.

Päť detí má herec a komik z manželstva s modelkou Nicole Murphyovou, kedysi Mitchellovou, s ktorou boli zosobášení v rokoch 1993 až 2006. Dvaja najstarší synovia pochádzajú z hercových vzťahov s Paulette McNeelyovou a Tamarou Hoodovou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #otcovstvo #spokojnosť #rola #Eddie Murphy

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...