Seriáloví oteckovia a ich lásky! Pandémia ich vzťahom rozhodne neuškodila, pozrite sa

Marek Fašiang, Filip Tůma, Vladimír Kobielsky - takto pózujú so svojimi láskami aj v časoch pandémie.

18.03.2021 00:00
debata

So stereotypom počas pandémie bojujú zrejme mnohé páry. Dni sa navzájom podobajú, ľudia trávia spolu viac času a na rozptýlenie mimo Slovenska si budú musieť, ako my všetci, ešte počkať. Rozchody počas pandémie sa tak nevyhli ani svetu hviezd – s láskou sa rozlúčili napríklad herečky Vlastina Svátková, Gillian Anderson, Lily-Rose Depp…

Samozrejme, stále je prevaha párov, ktoré držia spolu aj počas pandémie. Svojimi fotografiami z domáceho prostredia, ktoré sú plné lásky ale aj vtipu, sa pýšia aj známe hviezdy seriálu Oteckovia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Fasiang (@marekfasiang)

Pred časom tak urobil Marek Fašiang, ktorý tvorí stabilný pár s krásnou modelkou, Terezou Bizíkovou. Ich záber je výsostne romantický, obľúbený herec zo seriálu Oteckovia drží svoju lásku v pevne v náručí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Filip Tůma (@filip_tumaa)

O čosi vtipnejší záber sa podelil na Instagrame ďalší z „Oteckov“, herec Filip Tůma. Po jeho boku stojí jeho partnerka, herečka Nela Pocisková. Párik sa takto zhurta „pustil“ do domácich prác – ale podujali sa na zaujímavú výzvu a úlohy v domácnosti si na týždeň vymenili.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vlado Kobielsky (@vladokobielsky)

„Rodinne“ ladené zábery fanúšikom ponúkol Vladimír Kobielsky, ktorý sa na aktuálnom zábere usmieva po boku manželky Aleny a ich troch ratolestí. Posledného potomka, syna Krištofa, sa dlhoroční manželia dočkali v roku 2018. Popri ňom vychovávajú ešte dvoch tínedžerov – syna a dcéru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Filip Tůma #Vladimír Kobielsky #Oteckovia #Marek Fašiang

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....