Rihanna sa sťahuje do hviezdnej štvrte! Za luxusnú vilu zaplatila milióny...

Hoci nedávno médiá informovali o tom, že odevná značka speváčky Rihanny bola dočasne pozastavená, určite to nebude pre finančné problémy samotnej interpretky. Tá len nedávno urobila skutočne veľkú investíciu.

18.03.2021 10:00
debata
Speváčka Rihanna. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 1884404869 Speváčka Rihanna.

Barbadoská rodáčka si podľa portálu Dirt kúpila luxusnú nehnuteľnosť v Beverly Hills v mimoriadne lukratívnej a celebritami vyhľadávanej štvrti. Za vilu mala zaplatiť 13,8 milióna amerických dolárov. Súčasťou nehnuteľnosti je niekoľko spálni, kúpeľní, vlastné fitness-centrum, obrovská terasa s chráneným výhľadom. O súkromie sa starajú vysoké kríky a stromy vysadené po obvode pozemku.

Ako informoval portál, vila bola pôvodne postavená v tridsiatych rokoch minulého storočia a dlhé roky ju vlastnila Mary Sheldon, dcéra slávneho televízneho producenta a scenáristu Sidneyho Sheldona. „V roku 2016 Sheldon predala dom za 4,3 milióna podnikateľovi a investorovi Danielovi Starrovi. Ten utratil milióny dolárov na demolačných prácach a následnej rekonštrukcii a znovu postavení väčšiny častí nehnuteľnosti,“ napísal portál Dirt.

Minulý rok sa objavila nehnuteľnosť na trhu s luxusnými realitami, pričom jej cenu vyčíslili na 15 miliónov. Aj vzhľadom na aktuálnu situáciu na trhu s nehnuteľnosťami sa ju speváčku podarilo získať lacnejšie. O kúpe vraj svedčia daňové a účtovné záznamy, hoci speváčka sa oficiálne ku kúpe neprihlásila.

Na ulici, kde sa vila nachádza, žije aj niekoľko ďalších slávnych osobností. V blízkom okolí si jeden z domov prenajímala speváčka Madonna a ďalšiu vilu vlastní spevák Paul McCartney.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #vila #Beverly Hills #nehnuteľnosť

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...