Švidraňová a Kráľ z Nového života: Zobrali si na mušku vášeň a lásku

Herečku Barboru Švidraňovú môžu diváci aktuálne vidieť na obrazovke JOJ-ky, kde hrá prísnu učiteľku v seriáli Nový život.

18.03.2021 00:00
Barbora Švidraňová Foto:
Herečka a speváčka Barbora Švidraňová.
debata

Okrem pracovných povinností a problémov so svojráznymi žiakmi však rieši aj vzťah s oveľa starším kolegom v podaní Jozefa Vajdu. Ich seriálové spolunažívanie rozhodne nemá ustlané na ružiach.

Téma lásky a aj neistoty, ktorú do života prináša, sa však okolo sympatickej herečky „točí“ aj v inej, než hereckej sfére. Aktuálne je na svete nová skladba, ktorú Švidraňová naspievala so svojím kolegom zo seriálovej zborovne, s Milom Kráľom. V čierno-bielom klipe sa stretli obaja herci, z ich úst počuť slová ako: "Ľahko sa uverí, že z vášne zostane prach, čo na nás padá… Spoločná skladba sa objaví na novom albume Mila Kráľa, ktorý uzrie svetlo sveta v septembri.

Od pracovných povinností sa herečka vracia domov k svojmu malému synovi, Gabrielovi, ktorý sa narodil v roku 2018. Aj ten sa už dokonca objavil pred kamerami. V roku 2019 sa ukázal v klipe ku skladbe Príď domov obľúbenej herečky a speváčky.

Barbora Švidraňová  si v klipe "Príď... Foto: Paulína Sčepková
Barbora Švidraňová Barbora Švidraňová si v klipe "Príď domov" zahrala so synom Gabrielom.

Okrem spomínaného seriálu Nový život si Barbora Švidraňová zahrala v seriáloch ako Panelák, Búrlivé víno či Atletiko Cvernofka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Barbora Švidraňová #Milo Kráľ

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...