Rodriguez odletel za Lopezovou do exotiky! Bozk, objatie... po rozchode ani stopy

Šokujúce správy o rozchode po pár hodinách dementovali a zdá sa, že vzťah Jennifer Lopezovej a Alexa Rodrigueza naozaj dostal druhú šancu. Svedčia o tom aj zábery z Dominikánskej republiky.

18.03.2021 11:16
debata
Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex... Foto: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
578826596 Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez na archívnom zábere počas pandémie.

Práve tam sa na niekoľko týždňov pre pracovné povinnosti usídlila známa americká herečka, speváčka a tanečnica a keďže bývalá bejzbalová hviezda po jej boku chýbala, chýry o problémoch vo vzťahu sa začali šíriť veľmi rýchlo. To, že v ich štyri roky trvajúcom vzťahu sa objavili isté problémy, potvrdilo následne vyhlásenie pre médiá. "Všetky správy boli nepravdivé. Napriek nejakým problémom sme stále spolu,“ komunikoval pár prostredníctvom viacerých médií.

Britský Daily Mail najnovšie priniesol aj jasný dôkaz, zábery priamo z Dominikánskej republiky, kam za Lopezovou napokon jej snúbenec odletel v stredu nadránom. Fotografi už zjavne museli striehnuť a čakať na chvíľu jeho príletu, pretože sa im podarilo zachytiť práve inkriminovanú chvíľu – moment, keď Alex Rodriguez prichádza do luxusnej vily a objíma speváčku, ktorá si v župane ležiac na terase užíva chvíľku voľna.

Dvojica sa zvítala srdečne, bozkom aj objatím a následne sa spoločne presunuli k stolu, kde riešili čosi za obrazovkou laptopu.

Informácie o tom, že Lopezovej aktuálny vzťah nabral kurz smerom k rozchodu, mali podnietiť aj správy o dvakrát zrušenej svadbe. To však 52-ročná hviezda vysvetlila už viackrát aj verejne, dôvodom zrušenia svadby je aktuálna pandemická situácia. Lopez by si želala veľkolepý obrad a párty s množstvom ľudí, čo momentálne vôbec nie je jednoduché zorganizovať. Najmä, ak budúci manželia chcú myslieť na bezpečnosť vlastnú aj všetkých zainteresovaných.

O tom, či sa naozaj mama dvoch detí postaví pred oltár a povie áno známemu rozvedenému športovcovi s dvoma vlastnými dcérami, však ukáže čas. Pre Lopezovú by išlo už o štvrté manželstvo. V minulosti bola vydatá za herca Ojani Nou, potom tanečníka Chrisa Judda a napokon speváka Marca Anthonyho. Ten je aj otcom jej dvoch detí – dcéry Emme a syna Maxa.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez #návrat #Dominikánska republika

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...